Ε.Α.Σ. : Παράταση Αιτήσεων Επιδότησης για τα «Βιολογικά»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 08:04

Ε.Α.Σ. : Παράταση  Αιτήσεων Επιδότησης για  τα  «Βιολογικά»

Mε ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων


Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) δόθηκε παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων επιδότησης στη πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος των δράσεων των Υπομέτρων 11.1 και 11.2 Βιολογική Γεωργία – Κτηνοτροφία του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, έως Τρίτη 28 Φεβρουαρίου  2017.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση άνοιξε με πολλά περισσότερα προϊόντα και τη δυνατότητα να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι ταυτόχρονα πολλαπλά πριμ από άλλα Μέτρα των Προγραμμάτων υπό προϋποθέσεις.

Κάθε Κεφαλλονίτης και Θιακός Ελαιοπαραγωγός, Αμπελουργός, Κτηνοτρόφος, Δενδροκαλλιεργητής, Μελισσοκόμος και Κηπευτικοπαραγωγός έχει την ευκαιρία με την επίσκεψη του στο πιστοποιημένο, από το Υ.Α.Α.Τ. για την Περιφέρεια Κεφαλονιάς & Ιθάκης,  Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά (8:00-16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, να ενημερωθεί δωρεάν για όλα εκείνα που χρειάζεται να ξέρει κανείς, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού επιδότησης, για να σταθμίσει την τελική του απόφαση, αν μπορεί και αν τον συμφέρει να ασχοληθεί με τη Βιολογική Γεωργία - Κτηνοτροφία.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης


Ετικέτες: