«Έτρεξαν για το Τραπεζάκι» και πολύ το χάρηκαν!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 11:14

«Έτρεξαν για το Τραπεζάκι» και πολύ το χάρηκαν!

Χθες στη Λειβαθώ, κάποιοι «έτρεξαν για το Τραπεζάκι» και είναι αλήθεια πως πολύ το χάρηκαν. Μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια, άνδρες και γυναίκες ήταν πιστοί στο ραντεβού τους χθες το απόγευμα στην διασταύρωση με τον Ενετικό δρόμο στα Βλαχάτα και άρχισαν να... τρέχουν. Οι πρώτοι έφτασαν σε χρόνο... dete στην εκκλησιά στο Τραπεζάκι, ενώ και οι υπόλοιποι που έφτασαν στον τερματισμό αποθεώνοντας από τους συγκεντρωμένους.


Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής


Φυσικά, έγιναν και απονομές, τις οποίες και έκανε ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ενώ στους νικητές, εκτός από το μετάλλιο και το δίπλωμά τους προσφέρθηκε και ένα κλαδί ελιάς στο κεφάλι ( ανάλογο με τον περίφημο κότινο που φορούσαν οι αθλητές των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων το 1896). Σε όσους... πεινούσαν προσφέρθηκε και ωραιότατη ριγανάδα.

Η Όλγα Γεωργοπούλου, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου «Ευκοσμία» (που περιλαμβάνει τους κατοίκους που μένουν στην Αθήνα των χωριών Μουσάτων, Ποριαράτων, Βλαχάτων, Σιμωτάτων και Λουρδάτων), δήλωσε σχετικά με τον αγώνα Δρόμου : «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είχαμε μεγάλη συμμετοχή. Είναι ο 2ος χρόνος που τον κάνουμε αυτό τον αγώνα δρόμου και θα το συνεχίσουμε για να γίνει θεσμός. Γιατί πάντοτε τρέχουμε για το Τραπεζάκι».

Παρόντες σε άλλο ένα event και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.


Δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα δρόμου:

{phocagallery view=category|categoryid=163|limitstart=0|limitcount=0}


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250