Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας «Για την αποκρουστική κατάσταση πίσω από την κεντρική αγορά»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 14:38

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας «Για την αποκρουστική κατάσταση πίσω από την κεντρική αγορά»

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να επισπεύσει τις διαδικασίες... 

Είναι γεγονός ότι ένα απ’ τα πιο άσχημα σημεία του Αργοστολίου είναι η προβλήτα πίσω από την κεντρική αγορά(πίσω από εκεί που παλαιότερα ήταν τα ΚΤΕΛ) που αποτελεί δυσφήμιση για τον τουρισμό. Το συγκεκριμένο «Π» επιβαρύνθηκε περαιτέρω με σημαντικές ζημιές εξαιτίας των σεισμών του 2014. Αν περπατήσει κανείς στην εν λόγω προβλήτα θα διαπιστώσει ότι ο συνδυασμός σκουπιδιών, έλλειψης φωτισμού, ρωγμών και καταστροφών στο τσιμέντο, προσδίδει μια αποκρουστική εικόνα υποβάθμισης...

Το έργο του ευπρεπισμού στο συγκεκριμένο σημείο έπρεπε να είχε γίνει χθες! Ωστόσο, διαβάσαμε σε τοπική εφημερίδα ότι τη σχετική μελέτη αποκατάστασης του «εξωτερικού» (παραθαλάσσιου) κομματιού του «Π», την έχει αναλάβει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου η οποία θα την παραδώσει μέχρι το Μάιο στο Λιμενικό Ταμείο, που έχει την ευθύνη αυτού του κομματιού, και ,ακολούθως, το Λιμενικό Ταμείο θα χρηματοδοτήσει το έργο αποκατάστασης.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να επισπεύσει τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου η φετινή καλοκαιρινή σαιζόν να μας βρει με αναβαθμισμένο αυτό το κεντρικό και πολύ συχνά χρησιμοποιούμενο σημείο της πόλης μας. Δεν είναι δυνατόν το πίσω μέρος της κεντρικής αγοράς του Αργοστολίου να έχει μετατραπεί όλα αυτά τα χρόνια σε ένα άτυπο και μισογκρεμισμένο αποχωρητήριο. Είναι ντροπή για τους Κεφαλλήνες και για τη φήμη που έχουμε κατακτήσει ως το καθαρότερο νησί!

Αργοστόλι, 15/02/17

Ο.Μ. Κραναίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ