5 χρόνια INKEFALONIA.GR - 5 χρόνια γεμάτα Κεφαλονιά!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 14:04

5 χρόνια INKEFALONIA.GR - 5 χρόνια γεμάτα Κεφαλονιά!

Σήμερα έχουμε γενέθλια! 

Ήταν 3 Φεβρουαρίου του 2012, όταν έκανε το πρώτο του βήμα στον διαδικτυακό κόσμο το Inkefalonia.gr

Από τότε πέρασαν 5 χρόνια.

5 όμορφα χρόνια, γεμάτα ενημέρωση και εικόνες.

5 χρόνια γεμάτα Κεφαλονιά, όλες τις ώρες της ημέρας, όλες τις μέρες του χρόνου.

Μαζί περάσαμε πολλά. Ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα, που όλα προσπαθήσαμε να τα καλύψουμε με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωσή σας.

Όλα αυτά τα χρόνια, όσοι εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται για το Inkefalonia.gr, δεν έχασαν ποτέ, την αγάπη τους, την έμπνευσή τους & το μεράκι τους για ενημέρωση και δημιουργία.

Η ανταμοιβή σε όλη αυτή την προσπάθεια, ήταν η σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε με όλους εσάς τους αναγνώστες, που καθημερινά μας τιμάτε με το... κλικ σας.

Και σας ευχαριστούμε, από καρδιάς, γι’ αυτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να σας την ανταποδώσουμε, με ενημέρωση έγκυρη και έγκαιρη.

Στην πορεία του χρόνου, προστέθηκε και το Inkefalonia Radio 89,2 όπου και από εκεί έχει αρχίσει να αναπτύσσεται μια ισχυρή ραδιοφωνική παρέα! Το «αγκαλιάσατε» και αυτό!

Με την σημερινή συμπλήρωση 5 χρόνων λειτουργίας του Inkefalonia.gr δεν θα σας κουράσουμε με μακροσκελέστατα κείμενα απολογισμού.

Απλά, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, για την δική σας ενημέρωση!

Χρόνια μας πολλά!

Inkefalonia.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250