«Άναψε» η συζήτηση για το Μαντζαβινάτειο στην συγκέντρωση των πολιτών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 15:50

«Άναψε» η συζήτηση για το Μαντζαβινάτειο στην συγκέντρωση των πολιτών

"Δεν υπάρχει θέμα κλεισίματος" είπαν οι κ. Βώρος και Γερουλάνος 

Η συζήτηση για την κατάσταση στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείου Ληξουρίου, αποτέλεσε ένα σημαντικό ζήτημα που αναλύθηκε εκτενώς κατά την χθεσινή συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών Ληξουρίου & Παλικής.

Ενημέρωση επί του θέματος έκαναν τόσο ο πρόεδρος του συλλόγου "Φίλων του «Μαντζαβινάτειου» Νοσοκομείου, Γεώργιος Χρηστόπουλος-Γερουλάνος, όσο και ο καθηγητής χειρουργικής, Διονύσιος Βώρος.
Αμφότεροι τόνισαν πως είχαν συνάντηση με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Νικόλαο Βιβλάκη, την Πέμπτη και ξεκαθαρίστηκαν κάποια θέματα που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκαν στην επικαιρότητα, όπως η μετακίνηση του διοικητικού προσωπικού, αλλά και η μη λειτουργία του ακτινολογικού.

Όπως τόνισε ο κ. Βώρος «Το θέμα που ήρθε στην επικαιρότητα είναι ανύπαρκτο και πρέπει να θεωρείτε λήξαν. Δεν υπάρχει θέμα κλεισίματος του Μαντζαβινατείου. Αυτό μας το είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου».

Βέβαια, ακούστηκαν και «φωνές» από τον Δημήτρη Μαντζουράτο, εκπροσωπώντας το ΚΚΕ , από τον πολιτευτή Σπύρο Λυκούδη, από τον Διονύση Μαρκάτο, οι οποίοι τόνισαν σε όλους τους τόνους ότι μπορεί να μην βάλει κυριολεκτικά λουκέτο το Μαντζαβινάτειο, αλλά αν αποδυναμωθεί κι άλλο, χάσει γιατρούς , προσωπικό και μηχανήματα, θα είναι σαν να έχει κλείσει.

«Συνεχή επαγρύπνηση όσον αφορά το Μανταβινάτειο» ζήτησε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Αραβαντινός.

Πάντως, είναι σίγουρο ότι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αναστάτωσαν τους πολίτες της Παλικής, οι οποίοι αδημονούσαν να μάθουν τι συμβαίνει με το Νοσοκομείο της περιοχή τους.