Διευθυντής ΕΠΑΛ Ληξουρίου: «Τρία χρόνια είναι πολλά για να μην έχει γίνει τίποτα στο σχολείο μας»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 13:56

Διευθυντής ΕΠΑΛ Ληξουρίου: «Τρία χρόνια είναι πολλά για να μην έχει γίνει τίποτα στο σχολείο μας»

Ο Σπύρος Παγώνης στον Inkefalonia 89,2  για την καθυστερημένη αποκατάσταση των κτηριακών υποδομών του σχολείου

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Ληξουρίου, Σπύρος Παγώνης, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, για την καθυστερημένη αποκατάσταση των κτηριακών υποδομών του σχολείου.

«Τρία χρόνια είναι πολλά να μην έχει γίνει κάτι στο σχολείο» ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του κ. Παγώνη, «Το σχολείο έχει μετακινηθεί από το 2014 σε άλλα κτήρια που δεν είναι όμως κατάλληλα για να γίνονται μαθήματα και κύρια χρήση του σχολείου. Περιμένουμε τρία χρόνια να δούμε τι θα γίνει με τον αποκατάσταση των κτηριακών υποδομών του σχολείου μας και αυτή τι στιγμή δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κανέναν για το τι γίνεται με το σχολείο...

Προσπαθούμε με αλχημείες και μπαλώματα να κάνουν μαθήματα τα παιδιά και συν το γεγονός ότι το σχολείο μας έχει τα προβλήματα των εργαστηρίων. Κάνουμε έκκληση στους αρμοδίους να ασχοληθούν με το σχολείο μας, αλλά και με όλα τα σχολεία της Παλικής, γιατί υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.

Δεν κατανοούμε γιατί αυτές οι καθυστερήσεις έχουν κρατήσει σε τόσο μάκρος. Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τον ΟΣΚ και δεν τους βρίσκουμε για να δούμε που ακριβώς βρίσκεται η μελέτη».

Ακούστε παρακάτω τα όσα δήλωσε ο κ. Παγώνης.

https://www.youtube.com/watch?v=NpZ46Bm5F9k


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250