Ο Βασίλειος Ν. Αϊβαλής, νέος Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 21:10

Ο Βασίλειος Ν. Αϊβαλής, νέος Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Δυτικής Ελλάδας

Κατά την πρώτη, ειδική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε./Τμήματος Δυτικής Ελλάδας (Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε.) που έλαβε χώρα στην Πάτρα, στις 13-01-2017, εκλέχθηκαν τα νέα όργανα διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Ελλάδας του Τ.Ε.Ε.


Έτσι, Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε. αναδείχθηκε ο Αϊβαλής Βασίλειος, Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας».

Επίσης, εκλέχθηκαν, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής ο Παπαϊωάννου Βασίλειος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Τεχνολογίας Υπολογιστών από την παράταξη «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Μηχανικών» και Γενικός Γραμματέας ο Σπαγκούρος Γεώργιος, Πολιτικός Μηχανικός από την παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας».

Ακόμη, εκλέχθηκαν τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής που είναι τα εξής:  

Λόη Ολυμπία, Αρχιτέκτων Μηχανικός   

Πάλμου Ουρανία, Πολιτικός Μηχανικός

Παπαδάτος Ευριπίδης, Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός

Πετράκος Αθανάσιος, Πολιτικός Μηχανικός      

Πνευματικάκης Σταύρος, Μηχανολόγος Μηχανικός

Πολίτου Αγγελική, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Σιαδήμας Νικόλαος, Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής                  

Τσώνης Παναγιώτης, Πολιτικός Μηχανικός                  

Επί πλέον, κατά την πρώτη, ειδική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματος Δυτικής Ελλάδας του Τ.Ε.Ε. εκλέχθηκε και το προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε. για τη νέα θητεία αποτελούμενη από τους Μαλαμή Κωνσταντίνο, Πολιτικό Μηχανικό, Πρόεδρο, Φαλλιέρο Χρήστο, Αγρονόμο Τοπογράφο Μηχανικό, Αντιπρόεδρο και Γανό Πέτρο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, Γενικό Γραμματέα.

Μετά την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε. προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να σε εμπιστεύονται οι συνάδελφοί σου και να σε στηρίζουν έξι παρατάξεις. Η συνολική αυτή στήριξη μας δημιουργεί την υποχρέωση όλοι μαζί να δώσουμε το μέγιστο των δυνάμεων μας για να κάνουμε το Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε. πιο ενεργό, πιο μεγάλο και πιο φιλικό στο συνάδελφο μηχανικό και στο σύνολο της κοινωνίας. Ο δρόμος που έχουμε να διαβούμε είναι μακρύς και δύσκολος, όμως όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες για να πετύχουμε ένα καλύτερο αύριο στην περιοχή μας για την κοινωνία και για το επάγγελμα του μηχανικού».

Ο Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Ε.

Βασίλειος Ν. Αϊβαλής

Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός




00 inkefalonia general ad 300X250