Βόλτα στο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Λιθόστρωτο - Ποιους είδαμε... (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 19:36

Βόλτα στο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Λιθόστρωτο - Ποιους είδαμε... (εικόνες + video)

Ηλιόλουστο και...  άκρως Χριστουγεννιάτικο το Λιθόστρωτο, σήμερα παραμονή των Χριστουγέννων.

Το γιορτινό Λιθόστρωτο, εξαιτίας της κλειστής κεντρικής πλατείας Αργοστολίου, αποτελεί φέτος τον «πυρήνα» των εκδηλώσεων, με το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το Αγιοβασιλάτα στην Πλατεία Καμπάνας, αλλά και τις εκδηλώσεις στον Αγιο Σπυρίδωνα και την Πλατεία Ταχυδρομείου.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα λέει από το πρωί η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσης Λαυράγκας», η αγιοβασιλίτσα και ο Αγιος Βασίλης στη θέση τους στην πλατεία ταχυδρομείου, μουσικές από DJ, το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τους μαθητές του 2ου Λυκείου Αργοστολίου, τα κάλαντα από τα ΚΑΠΗ Αργοστολίου, η φάντη στην καθολική εκκλησία του Αγίου Νικολάου και πολλά ενδιαφέροντα εορταστικά δρώμενα.

Και τα καταστήματα, στολισμένα, σε χριστουγεννιάτικη διάθεση και σε καλές τιμές. Αξίζει να τα επισκεφτείτε...

Φυσικά, σήμερα παραμονή της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, οι πολιτικοί του νησιού μας βγήκαν την βόλτα στους στο γιορτινό Αργοστόλι.

Έτσι λοιπόν είδαμε τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, στο Λιθόστρωτο, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλο Μιχαλάτο, με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Διονύση Αραβαντινό, τον Παναγή Πουσναρά και πολύ καλή παρέα, στο καφέ “Fiesta Del Vino” στην Παραλία, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη με τον Λιμενάρχη Κεφαλονιάς Γιώργο Καλιτσουνάκη στο “Antico” στο Λιθόστρωτο.

Πολύς και ο κόσμος που κατέβηκε σήμερα στο Αργοστόλι, βοήθησε και η ημέρα που ήταν με πολύ ήλιο και χωρίς πολύ κρύο! 

Χρόνια Πολλά με υγεία! 

Γιώργος Χαλαβαζής – Μαρία Κουρκουμέλη

Παρακάτω τα κάλαντα από την Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας» και εικόνες από την βόλτα στο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Αργοστόλι.

 Φόρτωση…

Φόρτωση…