Σημαντική διάκριση! Το βραβείο εκπαιδευτικής προσφοράς της Unesco για το 2016 στην διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Περατάτων, Ουρανία Φραγκισκάτου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 11:32

Σημαντική διάκριση! Το βραβείο εκπαιδευτικής προσφοράς της Unesco για το 2016 στην διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Περατάτων, Ουρανία Φραγκισκάτου

Μια πολύ σημαντική διάκριση για την ίδια, αλλά και για την Ειδική Εκπαίδευση της Κεφαλονιάς γενικότερα.

Η Ουρανία Φραγκισκάτου, διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου των Περατάτων, βραβεύθηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, μαζί με άλλους 10 καθηγητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την προσφορά τους στην εκπαίδευση, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Τα Βραβεία απευθύνονται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και αποτιμούν την εκπαιδευτική/επιστημονική συγκρότηση, καθώς και την εκπαιδευτική προσφορά των υποψηφίων, που υπηρέτησαν ή υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές, κατά την περίοδο της τριετίας.

Στην αξιολόγηση των υποψηφίων, συνυπολογίστηκαν τόσο η ενσωμάτωση των προτεραιοτήτων της UNESCO, κόσο και η διασύνδεση του εκπαιδευτικού τους έργου με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

«Η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και τα μέλη της Επιτροπής των Βραβείων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους τους εκπαιδευτικούς, που έθεσαν υποψηφιότητα και να συγχαρούν τους επιτυχόντες, στους οποίους θα απονεμηθούν τα Βραβεία εκπαιδευτικής προσφοράς για το έτος 2016.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε το ιδιαίτερα σημαντικό έργο σας, που εμπνέει τους μαθητές και διαμορφώνει τους αυριανούς υπεύθυνους και δημιουργικούς πολίτες» τονίζεται από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unesco.

Ο θεσμός των Βραβείων Εκπαιδευτικής Προσφοράς δημιουργήθηκε το 2014, με στόχο την επιβράβευση εκπαιδευτικών για την προσφορά τους σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας.

Συγχαρητήρια γι’ αυτή την σημαντική διάκριση.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω τα Ονόματα των Εκπαιδευτικών που βραβεύτηκαν είναι τα εξής:

1. Γκένιος Ανδρέας (Σέρρες)

2. Δαλάκης Αντώνης (Ξάνθη)

3. Δελημπανίδου Γεωργία (Έδεσσα)

4. Κωστενίδου Ιωάννα (Κομοτηνή)

5. Λατίνης Ανδρέας (Σέρρες)

6. Μιχαήλ Άννα (Αλεξανδρούπολη)

7. Ντίνου Αφροδίτη (Κιλκίς)

8. Πουγαρίδου Παρασκευή – Αναστασία (Φλώρινα)

9. Τοπολιάτη Μαρία (Ιωάννινα)

10. Φραγκισκάτου Ουρανία (Κεφαλονιά)

11. Γαλούζη Γαλαντιανή (Ρόδος)

13

 

 fr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250