Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Σάμη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 10:27

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στη Σάμη

Άναψε χτες στη Σάμη, από τον Σύλλογο Εμπόρων Καταστηματαρχών της πόλης,  το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Με αρωγό την ΚΕΔΗΚΕ, ο Σύλλογος για πρώτη φορά, έστησε μια πολύ ωραία εκδήλωση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά!! Άλλωστε, στα παιδιά ανήκουν οι μέρες αυτές!


Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Τζανετάτος, ο οποίος ευχαρίστησε την ΚΕΔΗΚΕ και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης γιορτής.

 Προανήγγειλε δε και άλλες χριστουγεννιάτικες δράσεις για τους μικρούς μας φίλους της Σάμης! Ακολούθησε η Φιλαρμονική Σάμης της ΚΕΔΗΚΕ "Θέμος Αμούργης", που παιάνισε χριστουγεννιάτικους σκοπούς.

Μετά τη Φιλαρμονική, η παιδική μαντολινάτα του Σωκράτη Μπένου, με παιδιά από τη Σάμη και από τη Πύλαρο, απέδωσε και αυτή χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ακολούθησε, το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου "Αιγιαλός", που για άλλη μια φορά εξέπληξε και καταχειροκροτήθηκε!!

Το άναμμα του δέντρου έγινε από τον μικρό  πρωτοχορευτή Βασίλη Δρακάτο. Η εκδήλωση, έκλεισε με χριστουγεννιάτικους σκοπούς, από την Φιλαρμονική.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Ραντεβού την άλλη Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στο αγιοβασιλιάτικο πάρκο, που ο Σύλλογος Εμπόρων, θα έχει ετοιμάσει, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, για τα παιδιά της περιοχής μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες και video από τη χτεσινή εκδήλωση.

Τάσος Καβαλλιεράτος.

https://www.youtube.com/watch?v=NV64wtCipdo

https://www.youtube.com/watch?v=J117qDRR1XU

https://www.youtube.com/watch?v=HCWvXpdCduQ

https://www.youtube.com/watch?v=wSz0H7ynomo

vlahatasamis.gr

Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες :




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250