Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης «Το Καραβάκι» φιλοξενεί ομάδα παιδιών από «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:55

Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης «Το Καραβάκι» φιλοξενεί ομάδα παιδιών από «το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης «Το Καραβάκι » «Το χαμόγελο του παιδιού» (σπίτι Κορίνθου) Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς – Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Μια πρωτοβουλία ξεχωριστή βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες στο Ληξούρι. Το Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης «Το Καραβάκι» φιλοξενεί ομάδα παιδιών από «το Χαμόγελο του Παιδιού».Στην οργάνωση του όλου εγχειρήματος αρωγοί στάθηκαν επαγγελματίες του τόπου μας, οι γονείς των νηπίων που φιλοξενούνται στο «Καραβάκι», η COSMOTE και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς.

 

Στόχος της συλλογικής αυτής προσπάθειας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα όμορφες εμπειρίες καθώς θα έχουν την ευκαιρία αλληλεπίδρασης μέσα σε μια οργανωμένη σχολική κοινότητα , όπως είναι το «Καραβάκι», αλλά και εκτός αυτής.


Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος θα πραγματοποιηθούν επιμέρους δραστηριότητες όπως ξεναγήσεις και εκδρομές στις ομορφιές του τόπου μας, δραστηριότητες δημιουργίας και έκφρασης. Επιπλέον τα παιδιά, στο πλαίσιο της 24ης Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Εβδομάδας Ιονίου 2012 που φιλοξενεί η Δημοτική Ενότητα Παλικής (8 & 9 Αυγούστου 2012) θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της ιστιοπλοΐας.
Η όλη εμπειρία είναι ένα μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους. Με την καλή συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα , την αγάπη και το ενδιαφέρον για τα παιδιά ,τέτοια εγχειρήματα είναι υλοποιήσιμα και επιτυχημένα χωρίς να μπορεί να σταθεί εμπόδιο η οικονομική κρίση και καμία έκπτωση αξιών.


ΧΟΡΗΓΟΙ:
• Ενοικιαζόμενα δωμάτια "Sofia",Μέγα Λάκος Αραβαντινού Σοφία
• BAYWATCH Beach- bar ,θαλάσσια σπορ, Ξι Παναγιώτης Κουρούμαλος
• BELLA MAFIA Πιτσαρία, Ληξούρι Καζομπόλη Ευρώπη
• Carrefour Μαρινόπουλος, Άγιος Αντώνιος Γιώργος Λυκούδης
• COSMOTE
• Mαρούλης Ιωσήφ-κάβα
• waterpark ξενοδοχείου Ιonian sea
• Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου
• STRINTZIS FERRIES

Για το Καραβάκι Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.
Η Διευθύντρια Ο Πρόεδρος
Βασιλική Βαλσάμου Άγγελος Κωνσταντάκης

Για το Χαμόγελο του Παιδιού
Οι Συνοδοί


Ετικέτες: