Αποστολή εθελοντών γιατρών επτά ειδικοτήτων στην Ιθάκη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016 14:03

Αποστολή εθελοντών γιατρών επτά ειδικοτήτων στην Ιθάκη


Κοντά στους κατοίκους της Ιθάκης θα βρεθούν για άλλη μια φορά εθελοντές γιατροί, επτά ειδικοτήτων, που δεν υπάρχουν στο νησί και τους οποίους έχουν ανάγκη οι κάτοικοι.

Η αποστολή γίνεται μετά από πρωτοβουλία της Ομάδας Εθελοντών “ΣΥΝ άνθρωποι” και οι γιατροί θα φιλοξενηθούν για τις ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις, σε ιατρεία του Κέντρου Υγείας του νησιού.
Πρόκειται για τον Νευροχειρουργό κ. Πέτρο Καραμανάκο, τον Δερματολόγο κ. Πέτρο Κυριακού, την Ενδοκρινολόγο κ. Βασιλική Ασημακοπούλου, την Ρευματολόγο κ. Κωνσταντίνα Μπουνιά, τον Ορθοπεδικό κ. Αθανάσιο Καβούρη, τον Ουρολόγο κ. Ελευθέριο Φωκαέα και τον Ψυχίατρο κ. Γιώργο Μανωλέσο, οι οποίοι θα κληθούν να εξετάσουν πάνω από 180 ασθενείς το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου 2016 από τις 9 το πρωί του Σαββάτου έως τις 3 το μεσημέρι και από τις 9 το πρωί την Κυριακή έως τις 12.
Η αποστολή αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την σημαντική συμβολή του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας της Ιθάκης κ. Γιώργου Παξινού που θα διαθέσει τα ιατρεία στους εθελοντές γιατρούς, αλλά και στον κ. Ιωάννη Σκληρό και τα Ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ που στήριξαν οικονομικά την αποστολή. Τέλος ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη συμπαράστασή τους στην δράση μας την “Γέφυρα” και την ΙΟΝΙΑΝ P. LINES.


Ετικέτες: