Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης στον Inkefalonia 89,2

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 15:37

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης στον Inkefalonia 89,2

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, όσον αφορά το θέμα της ύδρευσης στην Κεφαλονιά.

Ο κ. Ανουσάκης, αναφέρθηκε στο νέο δίκτυο ύδρευσης στο Αργοστόλι, στην ποιότητα του νερού και στα παράπονα που έχουν ακουστεί κυρίως στο Ληξούρι, για το σχέδιο της νέας μονάδας αφαλάτωσης στο Αργοστόλι, αλλά και της χρήσης του βιολογικού. 

Παράλληλα, σχολίασε το θέμα των παλιών αμιαντοσωλήνων που βρίσκονται κάτω από την πλατεία Αργοστολίου, λέγοντας ότι :«Ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο της πλατεία είναι ενημερωμένος για την ύπαρξη των αμιαντοσωλήνων κάτω από την πλατεία, οπότε γνωρίζει που θα σκάψει ώστε να  μην προκαλέσει κάποια ζημιά».

Καταλήγοντας, ο κ. Νίκος Ανουσάκης επεσήμανε πως το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή πρόβλημα στην ΔΕΥΑΚ είναι η εισπραξιμότητα, λέγοντας μάλιστα πως: «Αναγκαζόμαστε στις μεγάλες οφειλές να προχωρήσουμε σε διακοπή νερού. Δεν μπορούν να πληρώνουν οι μισοί και οι άλλοι μισοί να είναι οι πονηροί. Στις μεγάλες οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ, απο το επόμενο διάστημα θα κόβεται το νερό».

Ακούστε παρακάτω ολόκλρηρη την συνέντευξη του Νίκου Ανουσάκη

https://www.youtube.com/watch?v=Ur8odNw447Y

Την εκπομπή "Μέρα Μεσημέρι" την ακούτε από Δευτέρα έως Παρασκευή 12 μ. - 1μ.μ. και σε επανάληψη 7 με 8 το πρωί. 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ