«Με τον αθλητισμό φτιάχνεις χαρακτήρα» - Όμορφη εκδήλωση με πολλά μηνύματα από το 1ο Λύκειο Αργοστολίου που τίμησε τους διακριθέντες αθλητές του

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 13:19

«Με τον αθλητισμό φτιάχνεις χαρακτήρα» - Όμορφη εκδήλωση με πολλά μηνύματα από το 1ο Λύκειο Αργοστολίου που τίμησε τους διακριθέντες αθλητές του

«Με τον αθλητισμό φτιάχνεις χαρακτήρα» - Όμορφη εκδήλωση από το 1ο Λύκειο Αργοστολίου που τίμησε τους διακριθέντες αθλητές του, μεταξύ αυτών και τον Γεράσιμο Λιγνό! (εικόνες + video)

Η 3η Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού, μας βρήκε στο νέο σχολικό συγκρότημα στην Περιοχή του Φαραώ και συγκεκριμένα στο 1ο Λύκειο Αργοστολίου.

Άλλωστε το συγκεκριμένο σχολείο έχει παράδοση στον αθλητισμό, καθώς έχει βγάλει έχει ακόμα στις τάξεις του, αρκετά παιδιά με σημαντικές επιτυχίες .

Μεταξύ αυτών, τον Παραολυμπιονίκη της Κολύμβησης Γεράσιμο Λιγνό, τον Βαλκανιονίκη κωπηλάτη του ΝΟΑ Βαγγέλη Σιδέρη, την Αναστασία Μεταξά από την Αρση Βαρών, τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής που διακρίθηκαν στην Πολωνία, (Άννα Καλογηράτου, Ευτυχία Κοσμάτου, Ελένη Σπαθή, Άννα Μοντεσάτου και Αναστασία Καββαδία, που διακρίθηκαν στην Πολωνία και τον πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα Βαγγέλη Πετεινάτο με θητεία και στον Αστέρα Τρίπολης, η Σοφία Τζουγανάτου και η Αντωνία Μολφέτα, με διάκριση στο Πανευρωπαϊκό Χορού.

Όλα τα παιδιά μίλησαν και εξήγησαν τι έχουν καταφέρει έως τώρα στην αθλητική τους πορεία!

Το 1ο Λύκειο παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Γεράσιμο Λιγνό, ενώ ακολούθησε μίνι – συνέντευξη Τύπου προς τον Παραολυμπινίκη κολυμβητή με ερωτήσεις που έκαναν οι μαθητές του σχολείου.

«Με τον αθλητισμό φτιάχνεις χαρακτήρα» αυτή ήταν η ατάκα που ανέφεραν πολλά από τα παιδιά που μίλησαν στην εκδήλωση και καταχειροκροτήθηκαν από τους μαθητές που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων του νέου σχολείου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έκανε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Ευάγγελος Κεκάτος.

Ακολούθησε διάλεξη για τον ρατσισμό στα σχολεία αλλά και μία όμορφη επίδειξη από τα κορίτσια της Ρυθμικής Γυμναστικής!

Γιώργος Χαλαβαζής

 

 


Ετικέτες:

Φόρτωση…

Φόρτωση…