Eνημερωτική ημερίδα με θέμα “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία” στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 09:51

Eνημερωτική ημερίδα με θέμα “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία” στο Αργοστόλι

Η IKUSI Hellas και η Νικολάτου Α.-Νικολάτος Ε. Ο.Ε, διοργανώνουν σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλονιάς & Ιθάκης, μια ενημερωτική ημερίδα με θέμα “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία”.

Υπάρχει μια νέα και πραγματική ανάγκη για αυτή την ημερίδα:

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει εμφανής μια ιδιαίτερη ανάπτυξη των ηλεκτρονικών εφαρμογών που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει αποτέλεσμα την βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους επισκέπτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή αριθμού υπηρεσιών εντός και εκτός του χώρου και την παροχή φιλικών υπηρεσιών στους επισκέπτες έτσι ώστε να τους κάνει να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους”.

Το ζείτε καθημερινά: ακόμη και τα μικρότερα παιδιά τα οποία είναι φιλοξενούμενοι στους χώρους σας έχουν ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή ένα tablet!

Οι νέες υπηρεσίες που πλέον θεωρούνται απαραίτητες για τους φιλοξενούμενους σε ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, είναι η παροχή πλούσιου τηλεοπτικού και άλλου “premium” περιεχομένου μέσα από την τηλεόραση του δωματίου, η εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο με οποιαδήποτε φορητή συσκευή έχουν μαζί τους, η απρόσκοπτη χρήση των εφαρμογών που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους μέσω διαφορετικών συσκευών και η δυνατότητα να αντλούν ειδικές τοπικές πληροφορίες με ενημέρωση και διαφήμιση για την περιοχή διαμονής τους.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από την άλλη πλευρά, θέλουν να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες τους, θέλουν όμως παράλληλα να προβάλλουν με τον πιο αποδοτικό τρόπο τις δικές τους παροχές και υπηρεσίες, ώστε να δημιουργήσουν πρόσθετες ροές εσόδων από τους πελάτες τους, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες.

Πιστεύουμε πως οι εφαρμογές των ηλεκτρονικών συστημάτων νέας τεχνολογίας έχουν σήμερα κομβική σημασία για μία ξενοδοχειακή επιχείρηση, στην κατεύθυνση της ικανοποίησης των πελατών, της βελτίωσης της θέσης της στους οργανισμούς αξιολόγησης και της δημιουργίας πρόσθετων εσόδων.

Το IkusiFlow

Οι νέες αυτές τεχνολογίες έχουν επίσης υψηλή μοριοδότηση (περισσότερα από 500 μόρια) στην επαναξιολόγηση των αστέρων των ξενοδοχείων που θα ολοκληρωθεί το 2017, αλλά και σε όλες τις αξιολογήσεις των αιτημάτων για προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ.

Εάν θέλετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες, την αναλυτική θεματολογία της ημερίδας και τα ερωτήματα που θα απαντηθούν, μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο “τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία” από την ιστοσελίδα μας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 24/9/2016 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου στο Αργοστόλι.

Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε εκεί και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας