Για δεύτερη ημέρα δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 09:50

Για δεύτερη ημέρα δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας παραμένουν για δεύτερη ημέρα τα πλοία, λόγω της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Και στην Κεφαλονιά τόσο η Kefalonian Lines, όσο και η Ionian Group συμμετέχοην στην απεργία και δεν εκτελούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια. 

«Οι επερχόμενες νέες μειώσεις στις κύριες και επικουρικές συντάξεις και στα εφάπαξ δεν αφήνουν περιθώρια για άλλες επιλογές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΝΟ.

Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η συνομοσπονδία των ναυτικών έχει καταθέσει πολλές φορές στους αρμοδίους, συγκεκριμένες προτάσεις για την καταπολέμηση της μαύρης ανασφάλιστης εργασίας και για τις νέες θέσεις εργασίες και δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα διαπραγμάτευσης για μείωση των όσων ορίζουν οι ΣΣΕ του κλάδου.

Η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών λήγει αύριο στις 6 το πρωί, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικές πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις δρομολογίων, στις οποίες έχουν προχωρήσει οι ακτοπλοϊκές εταιρείες.


Ετικέτες: