Βραβεύθηκαν οι αριστεύσαντες μαθητές του Ληξουρίου που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – Ευχαριστήριο από το ΓΕΛ Ληξουρίου - Απούσα η Δημοτική Αρχή

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016 20:32

Βραβεύθηκαν οι αριστεύσαντες μαθητές του Ληξουρίου που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ – Ευχαριστήριο από το ΓΕΛ Ληξουρίου - Απούσα η Δημοτική Αρχή

Πραγματοποιήθηκε στο Ληξούρι την Πέμπτη το απόγευμα μία πολύ όμορφη εκδήλωση.

Το ΓΕΛ Ληξουρίου, βράβευσε μαθητές του, που αρίστευσαν και κατάφεραν να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

 

Παρών ο Μητροπολίτης, απούσα η Δημοτική Αρχή 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του  ΤΕΙ Ληξουρίου και την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σεβ. Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος.

Το παρών έδωσε επίσης και ο προϊστάμενος του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ληξουρίου κ. Νικόλαος Μπούκας.

Παρόντες επίσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά"  κ. Διονύσης Αραβαντινός, όπως επίσης και ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης με την παράταξη "Ενωμένη Τετράπολη"  κ. Βασίλης Ρουχωτάς.

Αίσθηση, πάντως προκάλεσε η παντελής απουσία από την εκδήλωση εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής! 

Στους αποφοίτους του ΓΕΛ Ληξουρίου, δόθηκε ως αναμνηστικό ένα USB flash μεταφοράς δεδομένων, προσφορά της εταιρίας Κωτσόβολος Κεφαλονιάς.

Από το ΓΕΛ Ληξουρίου εκδόθηκε το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές-τριες του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οικογένεια του Σπύρου Αλεξανδράτου για την ευγενική χορηγία, κατά την οποία επιβραβεύει για 12η συνεχόμενη χρονιά μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου μας που πρώτευσαν στις εισαγωγικές εξετάσεις σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο – (Αλυσίδα Καταστημάτων ΑΒ Βασιλόπουλος - Κωτσόβολος) για την ευγενική δωρεά, κατά την οποία χορήγησε αναμνηστικό δώρο για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας, που εισήχθησαν σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ευχόμενοι η πράξη του να βρει μιμητές σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς, θεωρούμε ότι ανάλογες ενέργειες επιβράβευσης υποβοηθούν τα μέγιστα το εκπαιδευτικό έργο μας.

Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί
και οι μαθητές-τριες του Γενικού Λυκείου Ληξουρίου


Ετικέτες: