Άγνωστοι "στόλισαν" τον τοίχο του Γυμνασίου- Λυκείου Σάμης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 10:17

Άγνωστοι "στόλισαν" τον τοίχο του Γυμνασίου- Λυκείου Σάμης

Η εξουσία του άσχετου και του κακοπροαίρετου!


Πρόσφατα ( το καλοκαίρι που μας πέρασε ), ο Δήμος Κεφαλονιάς, έβαψε εσωτερικά και εξωτερικά το κτήριο που στεγάζονται το Γυμνάσιο και το Λύκειο Σάμης. Ένα αίτημα των καθηγητών και των γονιών των δυο σχολείων, πραγματοποιήθηκε επιτέλους, ύστερα από μια προσπάθεια αρκετών ετών!!

Φευ όμως! Κάποιος ή κάποια είχε αντίθετη άποψη...και πριν ακόμα στεγνώσει η μπογιά, "στόλισε" τοίχο του κτηρίου με την κακογουστιά και την ασχετοσύνη του!! κακογουστιά και ασχετοσύνη, που εκφράζει την παντελή έλλειψη σχέσης του "σκιτσογράφου" με την αισθητική αλλά και με την ιδεολογία της αναρχίας, που φέρεται να πρεσβεύει!! Για την ασχετοσύνη του με την αισθητική, επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ...αναφέρονται ανάγλυφα οι φωτογραφίες που σας επισυνάπτω. Για την "σχέση του" όμως με την αναρχία, επιτρέψτε μου να του πω. πως είναι τέτοια, όπως η σχέση του φάντη με το ρετσινόλαδο!! Και ρωτώ τον υποτιθέμενο "αναρχικό" γραφίστα... από ποιο αναρχικό σύγγραμμα, από ποιον θεωρητικό του αναρχισμού, αντλεί το δικαίωμα της βίας, ( στην αισθητική ) και της εξουσίας του spray του, παραβιάζοντας έτσι, ωμά και βίαια δικαιώματα συνανθρώπων του;

Από κανένα σύγγραμμα και κανέναν θεωρητικό του αναρχισμού δεν αντλεί τέτοια δικαιώματα ο φέρελπις "αναρχικός"! Από την ασχετοσύνη του και τον κακοπροαίρετο χαρακτήρα του τα αντλεί...και αυτό αποτυπώνεται στο κακόγουστο σκίτσο του, που όσο πιο γρήγορα καλυφθεί, τόσο πιο καλά θα είναι και γι' αυτόν αλλά και για όλους όσους θέλουν ένα σχολείο καθαρό και περιβαλλοντικά ευχάριστο για τα παιδιά τους.

Ένας γονιός μαθητή του Λυκείου Σάμης.

P9120294


Ετικέτες: