Ε.Α.Σ.: Καλούνται για ενστάσεις οι κομμένοι της Εξισωτικής έτους 2015

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016 05:39

Ε.Α.Σ.: Καλούνται για ενστάσεις οι κομμένοι της Εξισωτικής έτους 2015

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης μετά από έγγραφο του Οργανισμού Πληρωμών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης &ι Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.) προώθησε τις ονομαστικές καταστάσεις δικαιούχων, επιλαχόντων και απορριπτόμενων ντόπιων Παραγωγών, με ή χωρίς αποκλίσεις – κυρώσεις, της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2015 σε όλες στις Δημοτικές Ενότητες των Δήμων Κεφαλονιάς και Ιθάκης προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί, δικαιούχοι Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους 2015 (Μέτρα 211 και 212), μπορούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα από τα Δημοτικά Καταστήματα όλων των Ενοτήτων και αν επιθυμούν μπορούν, είτε έχουν απορριφθεί ή δεν εισέπραξαν το σωστό ποσό, να υποβάλουν ένσταση στα γραφεία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.), στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, το αργότερο έως την Παρασκευή 9η Σεπτεμβρίου 2016, ώστε αμέσως μετά το διοικητικό έλεγχο από το Υ.Α.Α.Τ. να καταστεί δυνατή η καταβολή της σχετικής αποζημίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι το Κ.Ε.Α. του Ε.Α.Σ., ως ο μοναδικός Πιστοποιημένος Φορέας Α & Β βαθμών για την υποβολή Αιτήσεων Επιδοτήσεων σε επίπεδο Περιφέρειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης, διαθέτει πλήρες αρχείο για την εξυπηρέτηση όλων των Θιακο –Κεφαλλήνων Παραγωγών δικαιούχων των Μέτρων Αγροτικής Ανάπτυξης στα οποία περιλαμβάνεται και η Εξισωτική Αποζημίωση, η οποία αφορά στην παροχή ενίσχυσης προς τους Αγρότες των ορεινών περιοχών και τους μετακινούμενους Κτηνοτρόφους, ως αντιστάθμιση για τα προβλήματα που τους δημιουργούν τα μόνιμα φυσικά μειονεκτήματα των περιοχών τους.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250