Τα ονόματα των νικητών για το νέο βιβλίο της Ιωάννας Θεοδωράτου «Αύγουστος Οίνος»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Σεπτεμβρίου 2016 11:53

Τα ονόματα των νικητών για το νέο βιβλίο της Ιωάννας Θεοδωράτου «Αύγουστος Οίνος»

Το INKEALONIA.GR και ο INKEFALONIA 89.2 σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα προσφέρουν δυο αντίτυπα του νέου βιβλίου της Κεφαλονίτισσας Δικηγόρου και συγγραφέως Ιωάννας Θεοδωράτου με τίτλο "Αύγουστος Οίνος"

Το βιβλίο, σύμφωνα με τη συγγραφέα είναι «ένα καλοκαιρινό, στοχαστικό και εν μέρει ερωτικό μυθιστόρημα, με πυρήνα τη ζωή μιας γυναίκας μέσα από τα καλοκαίρια της».

Οι δυο τυχερές που κερδίζουν το βιβλίο είναι οι εξής:

  • Κατσιβελη Πηνελόπη
    ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, η οποία και αυτή τη φορά ήταν πολύ μεγάλη και μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι το βιβλίο συνεχίζει να μένει ζωντανό..

  • Η παρουσίαση του βιβλίου από τον εκδοτικό οίκο:

Ποιος είναι ο μυστηριώδης νέος που συναντά τυχαία η Μαρίνα σε σημαντικές στιγμές της ζωής της, τον οποίο τον έχει βαφτίσει η ίδια Αύγουστο; Αυτή του ανοίγει την καρδιά της και σε αντάλλαγμα εκείνος της προσφέρει μελένια σύκα.Η ηρωίδα μας, μια σύγχρονη γυναίκα στα τριάντα πέντε της χρόνια, μετρά τα καλοκαίρια της. Μας ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και στο σαγηνευτικό μα δύσβατο δρόμο του έρωτα. Βιώνουμε μαζί της, σε μια νοσταλγική αναδρομή από την πρώιμη εφηβική της ηλικία, τις περιπέτειές της. Τη βλέπουμε να χτίζει σχέσεις, να ακολουθεί τα προστάγματα της έντονης προσωπικότητάς της, να γεύεται την απογοήτευση στον έρωτα, αλλά και να μαθαίνει τους ανθρώπους και κυρίως τον εαυτό της… Και όλοι αναρωτιόμαστε τελικά:




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250