Γλέντι της Εικοσιμίας στα Βλαχάτα: Ξέρουν να "σκοράρουν" και… εκτός γηπέδου! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 10:02

Γλέντι της Εικοσιμίας στα Βλαχάτα: Ξέρουν να "σκοράρουν" και… εκτός γηπέδου! (εικόνες)

Μέχρι τώρα είχαν μάθει να… σκοράρουν εντός αγωνιστικών χώρων, χθες ωστόσο οι παίκτες της πρωταθλήτριας Κεφαλονιάς Εικοσιμίας … έβαλαν "γκολ" και εκτός γηπέδου.

Διότι στο όμορφο Κεφαλονίτικο γλέντι, που διοργάνωσε την Τρίτη το βράδυ στα Βλαχάτα ο Α.Ο. Εικοσιμίας, όλοι οι παίκτες βοήθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, από το ψήσιμο, μέχρι το σερβίρισμα, ώστε όσοι θα δώσουν το παρών να το ευχαριστηθούν! Έδειξαν πως είναι «ομάδα» και σε ένα άλλο τερέν, λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουν συνηθίσει να διαπρέπουν.

Στην εκδήλωση την μουσική επιμέλεια είχε ο Γιώργος Κρεμμύδας, ενώ το παρών έδωσαν πρώην και νυν πρόεδροι της ομάδας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βλαχάτων Απόστολος Χαραλαμπάτος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάτων «Ο Αίνος» Χαράλαμπος Μινέτος,σύλλογο με τον οποίο έγινε σε συνεργασία αυτό το κεφαλλονίτικο γλέντι.

Άπαντες, έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν στις επιτυχίες της ομάδας από την Λειβαθώ!

Γιώργος Χαλαβαζής

 

Ολα τα παιδιά της Εικοσιμίας, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να είναι όλα άρτια! 

Τρεις πρόεδροι μαζί, ο Πρόεδρος της Εικοσιμίας Θανάσης Μιχαλάτος, ο πρόεδρος της ΤΚ Βλαχάτων Απόστολος Χαραλαμπάτος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχατων «ο Αίνος» Χαράλαμπος Μινέτος

Ο πρώην πρόεδρος της Εικοσιμίας, Γιάννης Λυκούδης, με την σύζυγό του Κωνσταντίνα Κοκκόση 

Ηλιας Κουρκουμέλης, Απόστολος Χαραλαμπάτος, Μαρίνα Χαραλαμπάτου τα λενε στο γλέντι της Εικοσιμίας  


Ετικέτες:

Φόρτωση…

Φόρτωση…