Πάμε Πλατύ (και όχι μόνο) για… Seanema! (Η συνέντευξη Τύπου του φεστιβάλ)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 13:30

Πάμε Πλατύ (και όχι μόνο) για… Seanema! (Η συνέντευξη Τύπου του φεστιβάλ)

Συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό θέατρο Αργοστολίου ''Ο Κεφαλος'' παρέθεσε ο Βασίλης Κεκάτος εμπνευστής του Seanema Festival στην Κεφαλονιά.

Ενα πρωτότυπο εγχείρημα από έναν νεαρό Κεφαλονίτη για προβολή ταινιών στην παραλία με μεγάλη επιτυχία, όπου φέτος επεκτείνεται και σε άλλες παραλίες εκτός από τον Πλατύ Γιαλό και έχει διάρκεια περισσότερες μέρες. Κάθώς το νησί ενδείκνυται εξαιτίας του φυσικού ειδυλλιακού τοπίου αλλά και του μεσογειακού κλίματος.

Το ενδιαφέρον του κόσμου μεγάλο, όπως και η συμμετοχή εθελοντών σε μια όμορφη προσπάθεια στήριξης.

Η σκηνοθέτις Ηλέκτρα Ελληνικιώτη, σε συνδιοργάνωση με το Ιδρυμα Βεργωτή, θα δημιουργήσει στο Πνευματικό Κέντρο Κουρκουμελάτων, την εγκατάσταση "Λέλεγες/Τάφιοι,Τηλεβόες", με την οποία επιχειρεί μια επίσκεψη στην πλούσια πολιτιστική ιστορία της Κεφαλονιάς."

Επίσης παράλληλα με την προβολή ταινιών θα πραγματοποιούνται και διάφορες άλλες δραστηριότητες στο νησί, όπως αυτή του διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα την ποίηση του Νίκου Καββαδία.

Επιπλέον μας αποκάλυψαν ότι θα πραγματοπιηθεί και μια μυστική προβολή στο νησί της οποίας η τοποθεσία θα αποκαλυφθεί την ίδια μέρα.

Το παρών έδωσαν ο κ.Κωνσταντάκης, η κ.Ελληνικιώτη, ο κ.Παπαδάτος και ο Ευάγγελος Κεκάτος.

Κατερίνα Σκουρτανιώτη

DSC 0008DSC 0010DSC 0011DSC 0021DSC 0023DSC 0024

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250