Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου στον κ. Γεράσιμο Κοσμάτο για την εθελοντική του προσφορά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 12:24

Ευχαριστήριο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου στον κ. Γεράσιμο Κοσμάτο για την εθελοντική του προσφορά


Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου ως αρμόδια και υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργιά της Εκκλησίας και του κοιμητηριού Δραπάνου, στα πλαίσια προγραμματισμένης ανακαίνισης, εσωτερικά και εξωτερικά, της Εκκλησίας μας προσφέρθηκε ο αξιότιμος πολίτης μας κ. Γεράσιμος Κοσμάτος του Ηλία, κάτοικος της περιοχής Δραπάνου που έχοντας ευαισθησίες και μνήμες για την περιοχή αυτή και ανέλαβε εθελοντικά τον χρωματισμό εξωτερικά της Εκκλησίας μας και του τρούλου του καμπαναριού επαναφέροντας την στο πρωταρχικό χρώμα που είχε.Σχετικά με αυτό συμβουλευτήκαμε το βυζαντινό μουσείο του Αγίου Ανδρέα.

Το έργο είχε αρκετή δουλειά για να ολοκληρωθεί διότι από τον σεισμό είχε διαβρωθεί εξωτερικά και ήθελε συντήρηση.Η πράξη αυτή η όποια καταλογίζεται εις ιερόν σκοπόν αναδεικνύει την ιστορικότητα του ναού μας,ναού του Δήμου μας,της πόλης Αργοστολίου πρωτεύουσας του νομού.

Υπόψη σας ότι ο κ. Κοσμάτος πριν από αρκετούς μήνες είχε ευπρεπίσει και το εσωτερικό χώρο του καμπαναριού.

Είμαστε υπερήφανοι ότι υπάρχουν τέτοιοι αξιόλογοι κάτοικοι και μας γεμίζουν ελπίδα για συνέχιση παρ΄ολες τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Αγαπητέ κ. Κοσμάτε εκ μέρους του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου και των Επιτρόπων της εκκλησίας και ιδιαιτέρως του κ. Καούκη Μαρίνου ευχαριστούμε θερμά και σου ευχόμαστε η πολιούχος Παναγία Μυρτιδιώτισσα Δραπάνου να σου δίνει δύναμη και υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου και επιπλέον η πράξη σου να γίνει αρχή και παράδειγμα σε άλλους πολίτες μας να συμπαρασταθούν και η εκκλησία μας να γίνει ένα κόσμημα.

Για την Δημοτική κοινότητα Αργοστολίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΛΟΥΚΑΣ  ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ         

εκκλησια δραπανο