Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στον Αίνο κατά την Αντιπυρική περίοδο

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 14:36

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στον Αίνο κατά την Αντιπυρική περίοδο

Απόφαση για Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου κατά την Αντιπυρική περίοδο 2016.

Σας ενημερώνουμε ότι αναρτήθηκε στο Διαύγεια η υπ΄αριθμ.56467/13226/19-07-2016(ΑΔΑ:Ω0ΒΥ7ΛΕ-ΚΚΜ) Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κεφαλληνίας & Ιθάκης περί Απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Αίνου κατά την Αντιπυρική περίοδο 2016.

Ειδικότερα επιβάλλεται το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων, από ώρες 18:00 έως 06:00 το πρωί της επομένης ημέρας, καθ΄ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου 2016 στον Εθνικό Δρυμό Αίνου καθώς και το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης εισόδου κάθε φορά που ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδεται από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα προβλέπει για την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας κατηγορία κινδύνου 4 (Πολύ Υψηλή) και 5 (Κατάσταση Συναγερμού).

Τα ανωτέρω έχουν ισχύ έως τη λήξη της αντιπυρικής περιόδου ήτοι 31-10-2016.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Κεφαλληνίας θα μεριμνήσει να ενημερώνει το κοινό μέσω των τοπικών ΜΜΕ κάθε φορά που επικρατούν συνθήκες υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι του νησιού όπως συνεργάζονται με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εφαρμογή του μέτρου.

Παρακαλούνται τα τοπικά ΜΜΕ όπως διευκολύνουν την ενημέρωση του κοινού.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΟΓΚΩΝΑΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250