Ευχαριστήριο "Αιγιαλού" για την δημιουργία Εθνικής Τράπεζας στην Σάμη

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 13:41

Ευχαριστήριο "Αιγιαλού" για την δημιουργία Εθνικής Τράπεζας στην Σάμη


ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Εθνικής Τράπεζας  κ. Λούκα Κατσέλη

 O Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ” ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας κ. Λούκα Κατσέλη για την πολύτιμη βοήθειά της και συμβολή της στην ολοκλήρωση και επίτευξη ενός τόσο σημαντικού στόχου για την περιοχή μας, την λειτουργία καταστήματος Εθνικής Τράπεζας στην Σάμη – Κεφαλονιάς. Οι ενέργειες για την υλοποίηση αυτού του στόχου που πραγματοποιήθηκαν επί δικής σας Προεδρείας και η άμεση ανταπόκρισή σας , θα δώσουν τώρα την δυνατότητα μιας εύρυθμης λειτουργίας της Επαγγελματικής ζωής της Σάμης αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η αποκατάσταση της οικονομικής λειτουργίας θα δώσει ζωή στους επιχειρηματίες, καταθέτες και επισκέπτες της περιοχής.

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης “ ΓΙΑΛΟΣ” δεσμεύεται για την στήριξη του καταστήματος με την μεταφορά στην Εθνική Τράπεζα, σημαντικών κεφαλαίων που βρίσκονται κατατεθειμένα σε άλλα Τραπεζικά ιδρύματα όπως επίσης και τη διενέργεια του συνόλου των τραπεζικών συναλλαγών (καταθέσεις, χρηματοδοτήσεις, κίνηση κεφαλαίων , προμήθεια και χρήση POS κλπ) των Επιχειρήσεων – Μελών του μέσω του νέου καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο θα είναι και το μοναδικό τραπεζικό κατάστημα που θα λειτουργεί στη Σάμη και την ευρύτερη περιοχή.

   Ελπίζουμε σε μια αγαστή και μακρόχρονη συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα για το συμφέρον της οικονομικής ζωής της Σάμης, μιας περιοχής που αποτελεί κεντρικό σημείο της Νήσου Κεφαλονιάς ως κεντρικό λιμάνι, ως σημείο αναφοράς αρχαιολογικού πλούτου αλλά και αυξημένης επισκεψιμότητας λόγω των υψηλών τουριστικών υποδομών της.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Επαγγελματικού

Συλλόγου Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ”

--------------------------------------------------------------------------

ΠΡΟΣ: - Γεν. Δ/ντρια Λιανικής κ. Νέλλη Τζάκου- Λαμπροπούλου

- Δ/ντή Δικτύου Ε΄Εθνικής

Τράπεζας

κ.Χρήστο Ασημακόπουλο

- Βοηθ. Γεν. Δ/ντή Δικτύου

Εθνικής Τράπεζας

κ.Δημήτριο Παυλινέρη

- Βουλευτή Κεφαλονιάς &

Ιθάκης

κ.Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

- Περιφερειάρχη Ιονίων

Νήσων

κ.Θεόδωρο Γαλιατσάτο

- Αντιπεριφερειάρχη

Περιφερειακών Ενοτήτων

Κεφαλληνίας & Ιθάκης

κ. Παναγή Δρακουλόγκωνα

- Πρόεδρο Επιμελητηρίου

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

κ.Θεόφιλο Μιχαλάτο                                                

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης ''ΓΙΑΛΟΣ” επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέβαλαν καθοριστικά με τις ενέργειες τους στο άνοιγμα Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη της Σάμης- Κεφαλονιάς. Η ουσιαστική συνδρομή σας και το έκδηλο ενδιαφέρον σας στο βασικό αίτημα της περιοχής μας για την ανάκαμψη της οικονομικής ζωής και την εξυπηρέτηση κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών αποδείχτηκαν καθοριστικής σημασίας για την εύρεση μιας άμεσης λύσης.

Μέσα από αυτό το κατάστημα αφενός μεν θα εξυπηρετούνται οι Επαγγελματίες, αφετέρου θα ευεργετηθεί η ευρύτερη περιοχή γύρω από τη Σάμη. Η λειτουργία καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή μας θα σηματοδοτήσει την αρχή για την στήριξη της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής καθώς και την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η πόλη της Σάμης αποτελεί σημείο αναφοράς για την Νήσο Κεφαλονιάς τόσο για το γεγονός της άρτιας οργάνωσης των υποδομών της, της καθοριστικής γεωγραφικής της θέσης ως βασικό λιμάνι και συγκοινωνιακό κόμβο όσο και για την αυξημένη επισκεψιμότητα καθ' όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Ο Επαγγελματικός Σύλλογος Σάμης '”ΓΙΑΛΟΣ” δεσμέυεται για την έμπρακτη στήριξη του νεοσύστατου Καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας και ευελπιστεί σε μια μακρά και επωφελή συνεργασία προς συμφέρον του τόπου μας.

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Επαγγελματικού

 Συλλόγου Σάμης “ΓΙΑΛΟΣ”                

                                                                                                              




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250