PORCELANA: Μεγάλη ποικιλία σε είδη υγιεινής, πλακίδια, κουζίνας και επίπλου σε μοναδικές τιμές!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 11:29

PORCELANA: Μεγάλη ποικιλία σε είδη υγιεινής, πλακίδια, κουζίνας και επίπλου σε μοναδικές τιμές!


Η PORCELANA, με περισσότερα από 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστηµάτων ειδών υγιεινής, πλακιδίων, κουζίνας και επίπλου, µε 30 σηµεία πώλησης πανελλαδικά, μεταξύ αυτών και στην Κεφαλονιά!

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις µεγαλύτερες επώνυµες µάρκες στον χώρο του µπάνιου, της κουζίνας αλλά και του επίπλου, δίνοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να διαµορφώσουν το χώρο τους µε τις ποιοτικότερες επιλογές της διεθνούς αγοράς.

Στόχος της Porcelana είναι να προσφέρει ολοκληρωµένες λύσεις για την ένδυση του σπιτιού, λαµβάνοντας υπόψη την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κατασκευαστή, του αρχιτέκτονα, του διακοσµητή αλλά κυρίως του τελικού καταναλωτή.

Η Porcelana φιλοδοξεί µέσα από την ανανεωµένη γκάµα της για το πλακάκι , το µπάνιο, την κουζίνα και το έπιπλο να αποτελεί σηµείο αναφοράς για κάθε σπίτι.

  • Επισκεφθείτε το τοπικό κατάστημα στα Τραυλιάτα και διαμορφώστε το σπίτι των ονείρων σας με την εγγύηση ποιότητας και στιλ από την PORCELANA !

Δείτε τα νέα φυλλάδια προσφορών της εταιρείας!

porcelana1porcelana2porcelana3porcelana4

  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

por 2 1

por 2 2

por 2 3

  • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ
  • fylladio plakidion eidwn ygieinis Page 1fylladio plakidion eidwn ygieinis Page 2fylladio plakidion eidwn ygieinis Page 3fylladio plakidion eidwn ygieinis Page 4

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

7ο χλμ. Αργοστολίου -Πόρου Τραυλιάτα Αργοστολίου
Τηλ.: 2671068360, Fax: 2671068361
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Καταστήματος:
Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο :
9.00-15.00
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή :
9.00-14.00 & 17.30-21.00

kefalonia




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ