Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περατάτων ευχαριστεί...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016 13:34

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περατάτων ευχαριστεί...


Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Περατάτωνευχαριστεί θερμά τουςμαθητές της Ε΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αργοστολίου και πιο συγκεκριμένα την Ιωάννα Φ., την Ράνια, τον Δίων, την Ιωάννα Τ., τον Μάρκο, την Αντωνία, την Τζοάννα, τον Βασίλη, τον Ορέστη, τον Νίκο (Νίο), τον Χάρη, τον Ανδρέα για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς το Σχολείο και ιδιαίτερα προς ένα μαθητή του Σχολείου. Η ομάδα των παιδιών «ΣΟΥΠΕΡ ΚΥΝΗΓΟΙ» συμμετείχε στο κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώθηκε κατά την περίοδο των αποκριών από το Δήμο Κεφαλονιάς και κέρδισαν το πρώτο βραβείο. Τα χρήματα του βραβείου τους τα διέθεσαν για την αγορά ειδικής κούνιας για ένα μαθητή, αλλά και για την οικονομική ενίσχυση του Ειδικού Δημοτικού.

Το προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού επιθυμεί να κοινοποιήσει τις ευχαριστίες του προς τους μαθητές και να τους επιβραβεύσει για το ήθος και την ευαισθησία τους.

Επίσης, ευχαριστεί και τον κο Αντώνη Ζαμπέτα (ιδιοκτήτη της ομώνυμης εταιρείας με έδρα τη Θεσσαλονίκη), ο οποίος συγκινημένος από την πράξη αυτή των παιδιών συνέβαλε με τον τρόπο του, μειώνοντας σημαντικά το ποσό της αγοράς της κούνιας και δωρίζοντας άλλη μια κούνια για τις ανάγκες των υπόλοιπων μαθητών του σχολείου.