Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων: "Η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς τσακίζει τα δικαιώματα εργαζομένων αφήνοντας τους αδήλωτους, ανασφάλιστους και απλήρωτους"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 05:16

Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων: "Η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς τσακίζει τα δικαιώματα εργαζομένων αφήνοντας τους αδήλωτους, ανασφάλιστους και απλήρωτους"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το ΔΣ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς σε συνεδρίαση του την Δευτέρα 13 Ιουνίου συζήτησε το ψήφισμα της ΔΑΣ –ΟΤΑ όπως παρακάτω :

Η Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς (ΝΔ) αξιοποιώντας το πλαίσιο ασυδοσίας στην ελαστική εργασία που έχουν διαμορφώσει κυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ) – ΕΕ τσακίζει τα δικαιώματα εργαζομένων αφήνοντας τους αδήλωτους , ανασφάλιστους και απλήρωτους .

Το ΔΣ του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων καταγγέλλει το γεγονός που εκφράζει τη γενική επιδείνωση της κατάστασης των εργαζομένων στους Δήμους την κατακρεούργηση όλων των δικαιωμάτων.

Απαιτούμε από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Δήμο Κεφαλονιάς και από τον ίδιο τα Δήμο , ως εργοδότη να προχωρήσει στην καταβολή όλων των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών εισφορών τους. Όλοι οι συνάδελφοι έχουν δικαίωμα σε σταθερή μόνιμη εργασία με δικαιώματα και όχι σε απολύσεις και σε «εθελοντισμό» με το ζόρι.

Ακολουθεί διαλογική συζήτηση και ο Πρόεδρος προτείνει και αποφασίζεται κατά πλειοψηφία να συμπληρωθεί το παραπάνω ψήφισμα με την πρόταση ότι δεν απαλλάσσεται και ο εργαζόμενος από την δική του συνευθύνη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος                     Σταματούλα Τσιμάρα




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250