E.Α.Σ.:Εκπνέει η προθεσμία Μεταβίβασης Αγροτικών Δικαιωμάτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2016 05:24

E.Α.Σ.:Εκπνέει η προθεσμία Μεταβίβασης Αγροτικών Δικαιωμάτων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι τα νέα δεδομένα, που προκύπτουν από τους Κανονισµούς της νέας Κ.Α.Π. και το καθεστώς Βασικής Ενίσχυσης που ισχύει από το 2015, αλλάζουν τους όρους των Μεταβιβάσεων Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης.

Η αίτηση Μεταβίβασης υποβάλλεται από τον Μεταβιβαστή των Δικαιωμάτων, εκτός της περίπτωσης Μεταβίβασης Δικαιωμάτων λόγω Κληρονομιάς, όπου η αίτηση Μεταβίβασης υποβάλλεται από τον Κληρονόμο.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του Οργανισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων η καταληκτική ημερομηνία της καταχώρισης των Αιτήσεων

Μεταβίβασης Δικαιωμάτων Ενιαίας Ενίσχυσης είναι η Τετάρτη 15η Ιουνίου 2016.

Όσοι ντόπιοι Παραγωγοί (Ελαιοπαραγωγοί, Αμπελουργοί, Μελισσοκόμοι, Κτηνοτρόφοι, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες, κλπ) εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή, πριν την υποβολή της φετινής Δήλωσης Ενιαίας Ενίσχυσης και ως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της, πρέπει να ενημερώσουν σχετικά το εξειδικευμένο προσωπικό στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, το οποίο και θα αναλάβει να καταχωρήσει τις απαιτούμενες πληροφορίες διασφαλίζοντας απόλυτα τον Αποδέκτη των Δικαιωμάτων Παραγωγό.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250