Με ένα οικιακό λάστιχο υδροδοτούνται τα σκάφη όλης της παραλιακής του Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 00:07

Με ένα οικιακό λάστιχο υδροδοτούνται τα σκάφη όλης της παραλιακής του Αργοστολίου


Έχουν περάσει 4 χρόνια από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το INKEFALONIA.GR κα ένα από τα θύματα το οποίο δημοσιεύουμε τέτοια περίοδο, με την έναρξη της τουριστικής σεζόν είναι η παροχή υπηρεσιών στα κότερα που βρίσκονται εντός του Αργοστολίου.

Από τα τέλη Μαρτίου γίνονται οι πρώτες αφίξεις από ιστιοπλοϊκά και κότερα και εκτός από έναν εμφανώς κοσμοπολίτικο χαρακτήρα , αφήνουν στον τόπο μας σημαντικά ποσά, καθώς οι άνθρωποι αυτοί επισκέπτονται διαφόρων κατηγοριών επιχειρήσεις.

Δυστυχώς, όμως στην πρωτεύουσα του νομού δεν έχουμε καταφέρει να παρέχουμε στοιχειώδεις υπηρεσίες σε όλους όσοι συμπεριλαμβάνουν το νησί μας στους προορισμούς τους , δείχνοντας μια εικόνα που δεν μας τιμά..

Όχι μόνο δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε τις τελευταίες δεκαετίες όπου υπάρχει τουριστική ανάπτυξη σύγχρονη υποδομή πρόσδεσης, ηλεκτροδότησης και υδροδότησης αλλά δυσκολευόμαστε να παρέχουμε και τα στοιχειώδη.

Ούτε νερό δεν είμαστε σε θέση να τους παρέχουμε σωστά καθώς οι διαθέσιμες βρύσες σε όλο το μήκος του παραλιακού πλακόστρωτου είναι μόλις… μια (!).

Για να υδροδοτήσουν τα σκάφη υπάρχουν φορές που ενώνουν λάστιχα, το ένα με το άλλο για να φθάσει στο επιθυμητό σημείο η παροχή νερού..

Ας πούμε ότι ζούμε σε δύσκολες εποχές και δεν υπάρχουν κονδύλια ..

Είναι τόσο δύσκολο να τοποθετήσουμε έστω και 1-2 ακόμη βρύσες ώστε να διευκολύνουμε τη ζωή των ανθρώπων ;

Γιατί σύγχρονες μαρίνες μάλλον θα αργήσουν πολύ να δουν τα μάτια μας!