Ρεμπέτικο γλέντι Διλινάδων (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαΐου 2016 12:51

Ρεμπέτικο γλέντι Διλινάδων (εικόνες)

Μαζευτήκαμε σαν Απανταχού Διλινάδες Αθηνών την Κυριακή το μεσημέρι στις 29/05 στα γραφεία του συλλόγου μας στην Αθήνα και πραγματοποιήθηκε Ρεμπέτικο Γλέντι Νεολαίας με ζωντανή μουσική , ψήσιμο , χορό και τραγούδι .


Περισσότερα από 40 άτομα τραγούδησαν και χόρεψαν σε ρεμπέτικους αλλά και παραδοσιακούς σκοπούς και πέρασαν μια όμορφη Κυριακή

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Χρήστο Βικάτο ο οποίος διαθέτει κρεοπωλείο στον Πειραιά και μας έκανε δωρεάν το κρέας ,καθώς επίσης , και την ορχήστρα μας οι οποίοι παραβρέθηκαν εθελοντικά και μας μάγεψαν με τα τραγούδια τους .

 Η  ορχήστρα αποτελούνταν απο μπουζούκια , κιθάρα , βιολί οι οποίοι ειναι · Μιχάλης Σαχπαζης,Άγγελος Μιχαήλ Χούλης , Άρης Αθανασιάς ,Δημητρης Παπαδακης .

Επίσης , τίποτε δεν θα γινόταν εάν δεν είχαμε και την στήριξη απότα νέα παιδιά του χωριού μας και φίλους που μας στηρίζουν στην εκάστοτε προσπάθεια μας ούτος ώστε να πραγματοποιούμε Διλινέικα γλέντια για να μην ξεχνάμε τον τόπο μας ,μα πάνω απ'ολα το χωριό μας .

Προσπάθεια μας είναι · να μάθουν τα παιδιά που βρίσκονται στην Αθήνα, πως αν και κάπως μακριά μπορούμε να μεταφέρουμε την αύρα που μας λείπει απότα Διλινάτα . Ο Σύλλογος μας είναι ανοιχτός για όλους ! ( Τα γραφεία τον Απανταχού Δειληνάδων στην Αθήνα βρίσκονται Ομόνοια , Αριστογείτονος 11-13).

rebe1rebe2rebe3rebe4rebe5rebe6rebe8rebe9rebe10rebe11rebe12rebe13rebe14rebe15rebe16

dilinata.gr


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250