Nέες συλλήψεις σε Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Ζάκυνθο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016 18:38

Nέες συλλήψεις σε Κεφαλονιά, Κέρκυρα και Ζάκυνθο

Συλλήψεις σε Κέρκυρα,  Ζάκυνθο και Κεφαλονιά κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων.

 

Διαδοχικές συλλήψεις για διάφορα αδικήματα πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κερκύρας, Ζακύνθου  και Κεφαλληνίας, κατά την διάρκεια προληπτικών αστυνομικών ελέγχων, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικότερα οι υποθέσεις αφορούσαν :

  • Την σύλληψη, το βράδυ της Παρασκευής 13.05.2016 σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής Κεφαλονίας, ενός 63χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Αθηνών και από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, στην Ζάκυνθο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
  • Την σύλληψη επίσης την Παρασκευή 05.2016, το βράδυ στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ενός 22χρονου ημεδαπού, για κατοχή μικροποσότητα κάνναβης
  • Την σύλληψη το Σαββάτο (14.05.2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, 45χρονου καθώς όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια τροχονομικού ελέγχου οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.

Οι συλληφθέντες των παραπάνω περιπτώσεων οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250