Μπάμπης Ζαχαράτος: Με σφραγίδα τη χαρά, την αισιοδοξία και την ασφάλεια της μεταφοράς

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2016 10:15

Μπάμπης Ζαχαράτος: Με σφραγίδα τη χαρά, την αισιοδοξία και την ασφάλεια της μεταφοράς


Κάποτε ένας φίλος έγραψε…

«Η φιλοξενία του Μπάμπη, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία χλιδή!
Ο Μπάμπης, γνωρίζει έναν - έναν τους Θιακούς!
Το νοικοκυρεμένο πορθμείο του, έχει τη σφραγίδα της χαράς, της αισιοδοξίας και της ασφαλούς μεταφοράς!!
Είναι ξεκάθαρο γι’ αυτόν, πρώτα είναι ο άνθρωπος και μετά το κέρδος!»
Τα καλά λόγια και η αγάπη του κόσμου που εισπράττουμε καθημερινά, μας ώθησαν να συνεχίσουμε δυναμικά, αυτό που με πολύ αγάπη ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια. Τη δραστηριοποίησή μας, στο πέρασμα «Σάμης – Ιθάκης».

Παρ’ όλες τις δύσκολες συγκυρίες της εποχή μας, η οικογενειακή μας επιχείρηση, «άνοιξε τα φτερά της» και με το νέο σκάφος μας, «Χριστίνα ΙΙ»

και με την ενεργό και δυναμική πλέον συμμετοχή στην δεύτερη θέση του καπετάνιου, του γιου μας Γιώργου, ευελπιστούμε, σε ακόμα καλλίτερες υπηρεσίες, σε ακόμα καλλίτερους πλόες!!
Αφήνουμε σε Σας που θα μας επιλέξετε για το πέρασμά σας, από και προς Κεφαλονιά και Ιθάκη, ή για την κρουαζιέρα σας στο ιστορικό νησί του Οδυσσέα, ή για οποιονδήποτε άλλον προορισμό, να νιώσετε την ασφάλεια και τη φιλοξενία των σκαφών μας.


Οι καπετάνιοι μας, ο Μπάμπης και ο Γιώργος, σας περιμένουν, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο και δώδεκα μήνες τον χρόνο, να σας εξυπηρετήσουμε, με χαρά και πάντα με προσεγμένες τιμές!!
Μαζί μας μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6978290439
Και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.