Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Μπουμπουτσάρη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 09:43

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γεωργίου Μπουμπουτσάρη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ  (ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ).


Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο και άδικο θάνατο του συνάδελφου Γεώργιου Μπουμπουτσάρη,  ο οποίος υπηρετούσε ως Προϊστάμενος στο Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας  της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.

Η θλίψη μας γίνεται μεγαλύτερη όταν ενημερωθήκαμε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στα  καθήκοντά του, προσπαθώντας να επιλύσει προβλήματα που παρουσιάζονταν, παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν.

Έχοντας επίγνωση των ευθυνών μας απέναντι στα καθήκοντά  μας, ελπίζουμε το τραγικό αυτό γεγονός να είναι το τελευταίο και να γίνει αφετηρία μίας καινούργιας νοοτροπίας και λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης.

Όλοι μαζί ανεξαρτήτως θέσεως με το ήθος μας να πράξουμε τα μέγιστα ώστε να επιτύχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον δημοκρατικό, αλληλέγγυο παραγωγικό και φιλικό όχι μόνο προς τους πολίτες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων Π.Ε.Κ.Ι  θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια  στην οικογένεια και τους οικείους του πρόωρα εκλιπόντος Συναδέλφου.

ΚΑΛΟ  ΤΑΞΙΔΙ  ΣΤΟ ΦΩΣ!!!!!!!

Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕΚΙ




00 inkefalonia general ad 300X250