Έκκληση της Ασπασίας Βασιλάτου για την προστασία των αδέσποτων ζώων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012 11:58

Έκκληση της Ασπασίας Βασιλάτου για την προστασία των αδέσποτων ζώων

Για μία ακόμη φορά η γνωστή φιλόζωη Αργοστολιώτισσα Ασπασία Βασιλάτου απευθύνεται μέσω του τοπικού τύπου σε όλους τους συμπολίτες μας, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν στο φλέγον θέμα των αδέπσοτων.Για μία ακόμη φορά κάνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες μας να μην αφήνουν τα κατοικίδιά τους στο δρόμο.Τα κρούσματα εγκατάλειψης ζώων δείχνουν έλλειψη παιδείας και κοινωνική ανευθυνότητα. Δύσκολα ένα οικόσιτο ζώο επιβιώνει στο δρόμο Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.


Δυστυχώς, .ομως παρ' όλες τις εκκλήσεις μας τα περιστατικά των εγκατελλειμένων ζώων αυξάνονται.
Ο Δήμος έχει ήδη διαθέσει χώρο στη ΒΙΠΕ για φύλαξη των αδέσποτων, αλλά και αυτός έχει γεμίσει και είναι σχεδόν αδύνατον να πάρουμε κι άλλα.
Με αυτή μου την παρέμβαση κάνω έκκληση σε όσους έχουν σκυλάκι να μην το εγκαταλείψουν ποτέ στο δρόμο.
Αν είναι θηλυκό μπορούν να του κάνουν έγκαιρα στείρωση, ώστε να βρεθούν προ απροόπτων. Αν πάλι δεν μπορούν να τα κρατήσουν ας έρθουν σε επαφή με φιλόζωους ώστε να βρουν άλλες οικογένειες που θα τα υιοθετήσουν.
Καταλαβαίνω και σέβομαι ότι όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές στην παρούσα οικονομική συγκυρία, όμως αν χάσουμε τις ευαισθησίες και την ανθρωπιά μας , τότε δεν μας μένει τίποτα...
Κλείνοντας για μία ακόμη φορά επισημαίνω ότι Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ!
Με την ευχή να μην βρεθούν άλλα αδέσποτα στους δρόμους μας, σας ευχαριστώ για την φιλοξενία και ελπίζω σε ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας.
Τέλος, σε όσους ενδιαφέρονται μπορούν να μας παρέχουν εθελοντική βοήθεια είτε με την φυσική τους παρουσία , είτε με παροχή τροφής για ζώα, στο οικόπεδο της ΒΙΠΕ, όπου ο Σύλλογος DORIS περιποιείται τα αδέσποτα.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ
ΑΓΡΟΣΤΟΛΙΩΤΙΣΣΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο αι το προσωπικό της ΔΕΥΑ καθώς και τον Δήμο Κεφαλλονιάς για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για παροχή νερού στο χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων ζώων στη ΒΙΠΕ Αργοστολίου.
Ελπίζουμε ότι θα βρούμε την ίδια ανταπόκριση και στα υπόλοιπα αιτήματα που έχουμε ήδη καταθέσει στους αρμόδιους.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250