Αντ. Κατσιγιάννης: "Σιγήν ιχθύος για το Μαντζαβινάτειο από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαΐου 2016 15:07

Αντ. Κατσιγιάννης: "Σιγήν ιχθύος για το Μαντζαβινάτειο από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ"

Μετά την αιφνιδιαστική μετακίνηση τεσσάρων γιατρών του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου για την κάλυψη των αναγκών του νοσοκομείου Αργοστολίου και την υγειονομική έλλειψη που προέκυψε στην περιοχή της Παλικής, αλλά και τις μετακινήσεις του υπόλοιπου προσωπικού που επίκεινται, ο συμπατριώτης μας Βουλευτής ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, έθεσε διττό ερώτημα προς τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξάνθο σχετικά με το αν σκοπεύει να διαλύσει το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο και να αποκαταστήσει τις ελλείψεις προσωπικού.

Η ερώτηση του κ. Γιακουμάτου εκφράζει όλους τους Κεφαλλονίτες και δη τους Παλικισιάνους, που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς νοσοκομείο, αφού η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στα κρυφά, αποφασίζοντας και διατάζοντας , όπως το συνηθίζει άλλωστε, αδιαφορεί για τα προβλήματα της Υγείας συνολικά στο νησί μας.

Δυστυχώς, η πάλαι ποτέ ισχυρή συνδικαλιστική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς, που απαιτούσε συνεχώς και κατήγγελλε τον τότε Διοικητή του νοσοκομείου για ανευθυνότητα και αυταρχική στάση, πλέον έχει αποφασίσει να συμπλέει με την καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησής της. Μάλλον για τα μέλη της ίδιας ομάδας είναι πιο χρήσιμο να μην υπάρχει διοικητής, για αυτό άλλωστε δεν τους ενοχλεί που εδώ και μήνες το νοσοκομείο είναι ακέφαλο.

Γενικότερα όμως και ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένων και των κατά τόπους επιτροπών του που υπογράφουν απρόσωπα και θέτουν ερωτήματα για πρόκληση εντυπώσεων, τηρεί σιγήν ιχθύος επιδεικτικά...

Φανταζόμαστε πως η συγκεκριμένη στάση περιλαμβάνεται στο πλαίσιο του «σφυρίζω αδιάφορα για να μην με πάρουν τα σκάγια» που λανσάρει εδώ και τέσσερα χρόνια η Βουλευτής του Νομού μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου ή στο πλαίσιο της «μοναδικής αγάπης» της Κυβέρνησης που δεν είναι άλλη από τους μετακλητούς τύπου Καρανίκα...

Δυστυχώς εκείνο που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί οι κύριοι είναι πως έτσι ο τόπος μας όχι μόνο δεν αναπτύσσεται, αλλά κάνει και ταχύτατα βήματα προς τα πίσω.

Σε περίπτωση πάντως που οι ιδεοληπτικές τους απόψεις και η προσκόλλησή τους στον απερίγραπτα αμήχανο Πρόεδρό τους Αλέξη Τσίπρα τεθούν για λίγο στο περιθώριο και οι ίδιοι δουν καθαρά, θα θέλαμε να τους ρωτήσουμε ποια ακριβώς στάση προτίθενται να κρατήσουν στο ζήτημα του Μαντζαβινάτειου νοσοκομείου και πότε θα ενημερώσουν τον κόσμο της Κεφαλονιάς για τις κινήσεις που έχουν κάνει συνολικά για την επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Για τη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ο Πρόεδρος,

Αντώνης Φ. Κατσιγιάννης




00 inkefalonia general ad 300X250