Ανοικτή Επιστολή-Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας προς το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΟΔΕ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 05:15

Ανοικτή Επιστολή-Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ Κραναίας προς το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΟΔΕ

ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΑΝΑΙΑΣ  «Ανοικτή Επιστολή-Ερώτηση προς το νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε., κ.Κατσιγιάννη»

Κ. Κατσιγιάννη,

Με αφορμή τις πρόσφατες αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην τοπική οργάνωση του κόμματός σας, θα θέλαμε αφενός, και πρώτα απ’ όλα, να σας συγχαρούμε για την εκλογή σας στη θέση του προέδρου, και να σας ευχηθούμε να ασκήσετε με υπευθυνότητα και ακέραια τα νέα σας καθήκοντα προκειμένου να διεκπεραιώσετε με αποτελεσματικότητα και υπέρ του κοινού καλού τις υποχρεώσεις που προκύπτουν απ’ την εκπροσώπηση της παράταξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αφετέρου, θα θέλαμε να σας θέσουμε ένα ερώτημα που παραμένει αναπάντητο απ’ τη μεριά της οργάνωσής σας, και που εκτιμούμε ότι διερωτάται για την απάντησή του η κοινή γνώμη.

Με βάση λοιπόν τη νέα σας ιδιότητα αλλά και σε συνέχεια των επαφών που είχατε με υψηλόβαθμα στελέχη της Συγγρού ερωτάσθαι : Γιατί το κόμμα που εκπροσωπείτε αποτέλεσε το μοναδικό κόμμα της Βουλής των Ελλήνων που καταψήφισε την τροπολογία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Χ. Σπίρτζη, σχετικά με την επίλυση τεχνικών και νομικών θεμάτων για την αποκατάσταση των Εργατικών Κατοικιών στο Ληξούρι;


Ελπίζουμε η απάντησή σας, η οποία θα είναι και ένα από τα πρώτα «δείγματα γραφής» σας, να είναι ουσιαστική και διαφωτιστική ως προς τη σύγχυση που προκάλεσε η ανεξήγητη στάση της ΝΔ στην εν λόγω ψηφοφορία.

Ο.Μ. Κραναίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250