Σε σύσκεψη καλεί γονείς και μαθητές το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 05:07

Σε σύσκεψη καλεί γονείς και μαθητές το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ

Σε σύσκεψη καλεί γονείς και μαθητές το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί γονείς και μαθητές σε σύσκεψη,
την Παρασκευή 22 Απρίλη,
και ώρα 8 μμ,
στο 2ο ΓΕΛ Αργοστολίου.

Δίνουμε απάντηση στην κυβερνητική πολιτική για διαχωρισμό των σεισμοπλήκτων σε «παλιούς» και «νέους», στον αποχαρακτηρισμό του Νομού ως σεισμόπληκτου, στην υφαρπαγή των χρημάτων που προορίζονταν για την ανοικοδόμηση των εργατικών κατοικιών και την αποκατάσταση σχολείων – νοσοκομείων, στην εγκατάλειψη των μαθητών χωρίς σύγχρονες ασφαλείς σχολικές υποδομές. Δίνουμε απάντηση στην ανυπαρξία αντισταθμιστικών μέτρων για όλους τους σεισμόπληκτους μαθητές και το χαρακτηρισμό τους ως «προνομιούχων».


Δίνουμε απάντηση στις χιλιάδες μόνιμες απολύσεις αναπληρωτών που ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας, στα σχολεία που δεν θα μπορέσουν να λειτουργήσουν από το Σεπτέμβρη, στο κύμα καταργήσεων – συγχωνεύσεων, στην υποβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τη μεγάλη μάζα των μαθητών και στην όξυνση των ταξικών φραγμών στη μόρφωση.

Συγκρουόμαστε με την πολιτική κυβέρνησης - κεφαλαίου – ΕΕ που χτυπά το δικαίωμα στην παιδεία, στην υγεία, στην πρόνοια, στην κοινωνική ασφάλιση για χάρη της ανάπτυξης. Διεκδικούμε δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, για μας και τα παιδιά μας.

Αργοστόλι 21/04/2016

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος                               Η Γενική Γραμματέας

 Γεωργόπουλος Διονύσης              Ποταμιάνου Σοφία




00 inkefalonia general ad 300X250