Ε.Α.Σ. : Ξεκίνησαν οι Δηλώσεις για Επιδοτήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 12:42

Ε.Α.Σ. : Ξεκίνησαν οι Δηλώσεις για Επιδοτήσεις

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι  εκδόθηκαν τα οριστικά δικαιώματα των ντόπιων Παραγωγών δικαιούχων Επιδοτήσεων και από σήμερα Τετάρτη 20 Απριλίου, ξεκινά την διαδικασία υποβολής της φετινής Δήλωσης Ο.Σ.Δ.Ε.



Η Δήλωση Ο.Σ.Δ.Ε. πρέπει να υποβληθεί εμπρόθεσμα μέχρι τις 16 Μαΐου 2016. 

Ο Ε.Α.Σ. καλεί τον ντόπιο Ελαιοπαραγωγό, Κτηνοτρόφο, Αμπελουργό, Μελισσοκόμο, Κηπευτικοπαραγωγό, Δενδροκαλλιεργητή και Ψαρά, να σπεύσει στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. προσκειμένου να ενεργοποιήσει τα δικαιώματα του.

Για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, λαθών, προστίμων ή και απώλειας της Επιδότησης, προσκόμισε άμεσα το Εκκαθαριστικό 2015, το  Ε9, και το Μητρώο Αιγοπροβάτων (μόνο για κτηνοτρόφους).

Η φετινή χρονιά παρουσιάζει ιδιαίτερη δυσκολία και θέλει εξαιρετική προσοχή προκειμένου να συνεχίσει ο ντόπιος Παραγωγός να παίρνει Επιδότηση μέχρι το2020.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του Κ.Ε.Α., η τεχνογνωσία που διαθέτει, η εμπειρία και η καλή οργάνωση του Ε.Α.Σ., αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για το ντόπιο Παραγωγό.

Υπενθυμίζεται ότι, ο  Ε.Α.Σ. είναι ο μόνος πιστοποιημένος φορέας  Α & Β βαθμών για την υποβολή Δηλώσεων  Ο.Σ.Δ.Ε. σε όλη την Περιφέρεια  Κεφαλληνία &  Ιθάκη.

 Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250