Ο Ε.Α.Σ. προτρέπει, συμβουλεύει και ενημερώνει

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 16 Απριλίου 2016 09:21

Ο Ε.Α.Σ. προτρέπει, συμβουλεύει και ενημερώνει

Είναι η εποχή για να φέρουμε την άνοιξη στις βεράντες και στους κήπους μας με όμορφα εποχιακά φυτά και πρασινάδες. Ένα μπουκέτο λουλούδια από τον κήπο ή τη βεράντα στο βάζο αλλάζει την ψυχική μας διάθεση και αρχίζει το πρωινό καλύτερα.


Τα φρούτα και τα λαχανικά από το δικό μας περιβόλι – μποστάνι προσφέρουν μεγάλο όφελος στην υγεία του οργανισμού μας και ταυτόχρονα ικανοποιούν το αίσθημα δημιουργικότητας, που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης τονίζει ότι αναμφισβήτητα η οικονομική κρίση υπάρχει, η ενασχόληση όμως με το πράσινο είναι από τις πιο συναρπαστικές και ίσως η πιο οικονομική, αφού μπορούμε και μόνοι μας να σπείρουμε λαχανικά και λουλούδια.

Σε όλους τους ενεργητικούς ανθρώπους που ασχολούνται με τον κήπο, τα φυτά και τα λουλούδια οι Γεωπόνοι του Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης προτρέπουν, συμβουλεύουν, προτείνουν και ενημερώνουν.

Γίνονται πάνω από όλα αρωγοί στις προσπάθειες ενός καλύτερου και λειτουργικού κήπου.

Χρειάζεται απλά αγάπη για τη φύση και το πράσινο κόσμο των φυτών που μας περιβάλλει. Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο και εφαρμόσουμε τις χρήσιμες πληροφορίες των ειδικών θα έχουμε όμορφες βεράντες και υπέροχους κήπους.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250