To καλύτερο πλοίο διεθνώς! To βραβείο Shippaxaward 2015 στο “Fior Di Levante”!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 22:51

To καλύτερο πλοίο διεθνώς! To βραβείο Shippaxaward 2015 στο “Fior Di Levante”!

Στην Στοκχόλμη βρίσκεται η ηγεσία της Levante Ferries με επικεφαλής τον Γιώργο Θεοδόση συμμετέχοντας στην φετινή διεθνή εκδήλωση για την βράβευση πολλών κατηγοριών πλοίων σε παγκόσμιο επίπεδο με τον τίτλο Shippaxaward 2015.

 

Ο Γιώργος Θεοδόσης (αριστερά) παραλαμβάνει το βραβείο για την Levante Ferries

 

Στην διεθνούς κύρους εκδήλωση συμμετέχουν πάνω από 400 εξειδικευμένα στελέχη και ιδιοκτήτες από ναυτιλιακές εταιρείες ολόκληρου του πλανήτη. Οι παρεβρισκόμενοι συμμετέχουν στις φετεινές βραβεύσεις – απονομές, αλλά και σε forum με θέματα που αφορούν στο μέλλον της παγκόσμιας ναυτιλίας.

Από τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα το παρόν έδωσαν η Levante Ferries, η Grimaldi και η Blue Star.

Τα ειδικά θέματα των ημερίδων αφορούν στις σύγχρονες υποδομές των λιμανιών (υπάρχουν παραδείγματα πολύ υψηλών προδιαγραφών που ισχύουν σε λιμάνια της βόρειας Ευρώπης), στις ανάγκες σύγχρονων ανεπτυγμένων υπηρεσιών προς τον απαιτητικό πλέον επιβάτη, στον ανταγωνισμό που προσφέρουν οι χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρίες σε επιβάτες, στο πιθανόν brexit και τις αντανακλάσεις που πιθανόν θα δημιουργήσει στη ναυτιλία, στους πλέον σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και στα νέα μέσα, προβλέψεις για το που θα βρίσκεται η ακτοπλοϊα το 2025 και πολλά άλλα.

Στο στολίδι της Ζακύνθου, του Ιονίου και της Ελλάδας το fior di levante, απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο για το 2015 ειδικά για το εξωτερικό και εσωτερικό σύγχρονο σχεδιασμό του που αντανακλά σε υψηλές υπηρεσίες και άνεση στον επιβάτη, την εμπορικότητα καθώς και για το μοναδικό στο είδος του company branding (εμπορική ταυτότητα εταιρείας).

shippaxaward

Αύριο Πέμπτη 14 Απριλίου στις 6 το απόγευμα η Ζακυνθινών συμφερόντων εταιρία έχει προετοιμάσει μια εντυπωσιακή παρουσία.

Στόχος του ιδιοκτήτη, είναι να προβληθεί η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη και όλοι εκεί να μάθουν και να πάρουν κάτι από το πανέμορφο και ευγενικό νησί μας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το consept περιλαμβάνει προβολή δύο καταπληκτικών βίντεο 7′ και 4′, διανομή εντυπου υλικού με τις ομορφιές των νησιών, δώρα από το Ιόνιο σε όλους τους παρεβρισκομένους.

Imerazante.gr 




00 inkefalonia general ad 300X250