Αρκείσιος: Σεμινάρια ΕΦΕΤ υγειονομικού ενδιαφέροντος για εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 13:55

Αρκείσιος: Σεμινάρια ΕΦΕΤ υγειονομικού ενδιαφέροντος για εργοδότες και εργαζόμενους επιχειρήσεων

Το σωματείο επισιτιστικών κ συναφών επαγγελμάτων Κεφαλονιάς κ Ιθάκης «Αρκείσιος» κατόπιν σχετικής εντολής του ΕΦΕΤ ξεκινά την υλοποίηση σεμιναρίων τα οποία απευθύνονται σε εργοδότες κ εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος με θέμα "υγιεινή κ ασφάλεια τροφίμων".

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η κατάρτιση εργαζομένων κ εργοδοτών επιχειρήσεων που εμπλέκονται με τρόφιμα και αποσκοπούν στην διασφάλιση της ποιότητας κ παραγωγής ασφαλών προϊόντων μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης .
Τα σεμινάρια είναι διάρκειας 10 ωρών που θα υλοποιούνται σε δυο πεντάωρα ενώ το πιστοποιητικό θα χορηγείται σύμφωνα με εγκύκλιο ΕΦΕΤ .

Η παρακολούθηση είναι αναγκαία και επειδή το επιβάλλει ο νόμος αλλά και η συνείδηση μας για την διασφάλιση της υγείας όλων , να γνωρίζουν επίσης όσοι η όσες σκοπεύουν να εργαστούν σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος ότι αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί έναντι άλλων ας φροντίσουν έγκαιρα για την συμμετοχή τους στα σεμινάρια ώστε να αποκτήσουν την πιστοποίηση του ΕΦΕΤ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤ.

Δηλώσεις συμμετοχής,Αιτήσεις στο τηλ 6983055249 Ελένη Τζουγανάτου .

και στο γραφείο του σωματείου στα δημοτικά κτίρια στην πλατεία παλιών λαϊκών κατοικιών Δευτέρα και Παρασκευή 11.00-14.00

Ο πρόεδρος                   Ο γραμματέας

Χρήστος Καμπανός         Βασίλης Σιμωτάς