Επιτυχημένο Σεμινάριο Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού "Art & Style" Dance Studio

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Απριλίου 2016 09:25

Επιτυχημένο Σεμινάριο Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού "Art & Style" Dance Studio

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Σύγχρονου και Μοντέρνου Xορού που διοργάνωσε η σχολή χορού «Art & Style Dance Studio» της Όλγας Γαλιατσάτου , επίσημο μέλος της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Χορού IDO.


Η συμμετοχή των μαθητών ήταν μεγάλη και στα τρία τμήματα Modern Jazz (μοντέρνο παιδικό), Modern Jazz Musical (εφηβικό-ενηλίκων) και Modern Contemporary (Σύγχρονο ενηλίκων). Καινοτομία αποτελεί το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκε σεμινάριο χορού και για την παιδική ηλικία, πράγμα πολύ ασυνήθιστο στον χώρο ακόμη και στο εξωτερικό.

Όλοι οι συμμετέχοντες το διασκέδασαν αλλά επιμορφώθηκαν ταυτόχρονα επιδεικνύοντας την αντίστοιχη σοβαρότητα, ιδιαίτερα στο Σύγχρονο Μοντέρνο χορό Modern Contemporary, όπου απαιτείται ιδιαίτερη γνώση, καθώς επίσης η εμπειρία , η πνευματική και σωματική χορευτική ωριμότητα ώστε να αποδοθεί σωστά το νόημα και μάλιστα χωρίς τραυματισμούς.

Στοιχεία που υπάρχουν στους μαθητές της σχολής της κας Γαλιατσάτου όπου έμπρακτα έχουν αποδείξει τις γνώσεις τους κερδίζοντας επανειλημμένα τίτλους και μετάλλια σε διεθνής διαγωνισμούς χορού.

https://www.youtube.com/watch?v=dXAws-LIzco

 



00 inkefalonia general ad 300X250