Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης : Σας ευχαριστώ!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 10:10

Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης : Σας ευχαριστώ!

Το στοίχημα της συμμετοχής κερδήθηκε και οι εσωκομματικές εκλογές αποτέλεσαν την ευκαιρία για μια δυνατή επανεκκίνηση στην Νέα Δημοκρατία.


Ως υποψήφιος τόσο για το Συνέδριο όσο και την τοπική οργάνωση Αργοστολίου νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη της ΝΔ για την συμμετοχή τους και την ευκαιρία που μου έδωσαν «σταυρώνοντας» το όνομά μου και στα δύο ψηφοδέλτια. Η ευθύνη από εδώ και στο εξής βαραίνει εμάς ώστε να σταθούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που λάβαμε.

Σε ό,τι με αφορά, η ανάδειξη νέων ανθρώπων στα κομματικά όργανα και η συνύπαρξή μας με στελέχη έμπειρα στην παράταξη θα δημιουργήσουν το κράμα την αποτελεσματικής παρουσίας της Νέας Δημοκρατίας στην πολιτική και την κοινωνία.

Όσον αφορά στο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, δεν πάω για «βόλτα». Πρόκειται για το ανώτατο κομματικό όργανο όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη μέρα αναφορικά με τον πολιτικό της λόγο, την οργάνωσή της και την θέση της απέναντι στην καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Μπορεί οι εσωτερικές μας διαδικασίες να τελείωσαν, τώρα όμως αρχίζουν όλα.

Θα τα καταφέρουμε!

Γεράσιμος Ιλινόιου- Τσουρούφλης




00 inkefalonia general ad 300X250