Αποχωρεί ο Λουκέρης από την τοπική ΝΟΔΕ - Τι αναφέρει σε επιστολή του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 22:07

Αποχωρεί ο Λουκέρης από την τοπική ΝΟΔΕ - Τι αναφέρει σε επιστολή του

Φίλες  και  Φίλοι, Νεοδημοκράτισες και  Νεοδημοκράτες, την 17η Απριλίου με την εκλογή τους Προέδρου της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ Ιθάκης ολοκληρώνονται οι εκλογικές διαδικασίες  για την ανάδειξη των νέων μελών των κομματικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

   Σε ότι με αφορά, θα ήθελα να σας ενημερώσω- και το θεωρώ υποχρέωσή μου- μετά από 26 χρόνια, ως μέλος της τοπικής οργανώσεως της Νέας Δημοκρατίας στη Παλλική,  εκ των οποίων τα δώδεκα χρόνια ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ Ιθάκης, κλείνει ένα μεγάλο και όμορφο κομμάτι της κομματικής μου δραστηριότητας, ΑΦΟΥ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

   Όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις οργανώσεις της φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, υπηρέτησα την πατρίδα αλλά και τη νέα Δημοκρατία με αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό και έζησα όμορφες αλλά και δύσκολες καταστάσεις.

   Αποχωρώντας από τη θέση του Προέδρου της ΝΟΔΕ θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που τόσο στα εύκολα, αλλά κυρίως στις δύσκολες καταστάσεις  στηρίζουν με την ψήφο τους τη Νέα Δημοκρατία και την αναδεικνύουν διαχρονικά ως τον πλέον αξιόπιστο πυλώνας της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής της πατρίδος μας και θεματοφύλακα των αξιών του έθνους.

   Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα μέλη των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που μου έδειξαν αναδεικνύοντας με επί δώδεκα χρόνια στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ.    

   Μοναδικός μου οδηγός πάντα, ήταν και είναι η συνείδησή μου και η αίσθηση χρέους προς την παράταξη και προς την πατρίδα.

  Φίλες και Φίλοι, Αγωνιστές της παράταξης και της νεολαίας μας, η πατρίδα περνάει μια μεγάλη δοκιμασία , το σκοτάδι πάνω από τη χώρα μας μοιάζει σήμερα να είναι πιο μεγάλο από ποτέ.

  Δεν θα αργήσει να ξημερώσει, η παράταξή μας θα ξαναγυρίσει τη χώρα στις πολιτικές που δοκιμάστηκαν και  απέδωσαν.

Η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει  αληθινή ελπίδα στον τόπο.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μπορεί και θα τα καταφέρει. Και είμαστε δυνατά δίπλα του. Όλοι μαζί φτιάχνουμε την μεγάλη  κεντροδεξιά παράταξη για να χτίσει την Ελλάδα της δημιουργίας της αξιοπρέπειας και της ασφάλειας, μακριά από το ψέμα, τις συκοφαντίες και το λαϊκισμό.

  Είναι προφανές ότι ύστερα από τόσα χρόνια παρουσίας στους πολιτικούς αγώνες αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για τη νικηφόρα μάχη των ιδεών και της πράξης.

 Είμαι παρών, είμαι μαζί σας, είμαι δίπλα σας.

  Στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την Ελλάδα όπως υπήρξα σε όλη μου τη ζωή και το ξέρετε καλά πια: δεν υποστέλλω τη σημαία του αγώνα,  δεν το έκανα ποτέ στο παρελθόν και ούτε πρόκειται να το κάνω.

  Έχω πάντοτε στο μυαλό μου την πατρίδα και την παράταξή μας. Αυτή είναι η πυξίδα μου.

  Τελειώνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον ηλεκτρονικό και έντυπο  τύπο της Κεφαλονιάς που προέβαλλαν τις θέσεις της οργανώσεώς μας.

 

Πάντα μαζί για νέους νικηφόρους αγώνες με ενότητα και αγωνιστικό παλμό.

Σας  ευχαριστώ από καρδιάς.

ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

 Πρόεδρος  ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης