Γ. Καλιτσουνάκης: Από Λιμενάρχης, υποδιοικητής της ΑΕΝ - Η απάντηση του κ. Καλιτσουνάκη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 18:34

Γ. Καλιτσουνάκης: Από Λιμενάρχης, υποδιοικητής της ΑΕΝ - Η απάντηση του κ. Καλιτσουνάκη

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του κ. Γιώργου Καλιτσουνάκη από τη θέση του Λιμενάρχη Κεφαλονιάς, την οποία κατείχε τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» ο απερχόμενος διοικητής του Λιμενικού Σώματος και στενός φίλος του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση, ήθελε πάση θυσία να διατηρήσει τη θέση του.

Οι προσπάθειες όμως παρέμβασης από το Δήμαρχο Κεφαλονιάς στη στελέχωση των θέσεων απέβησαν άκαρπες και έτσι ο κ. Καλιτσουνάκης από τη θέση του Λιμενάρχη μεταφέρεται στη θέση του Υποδιοικητή της Ναυτικής Σχολής.

Οι εποχές βλέπετε έχουν αλλάξει και πλέον ο Αλάξανδρος Παρίσης με τις ισχυρές πολιτικές του γνωριμίες δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε αποφάσεις προς όφελος «καλών φίλων» που κατά το παρελθόν ήταν ένα απλό τηλεφώνημα…

 

Η απάντηση του Γ. Καλιτσουνάκη 

 

Απάντηση στο παραπάνω δημοσίευμα, απέστειλε ο Λιμενάρχης Γεώργιος Καλιτσουνάκης.

Εδώ, ως inkefalonia.gr, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το άρθρο είναι δημοσιογραφικό,  στηρίζεται σε αξιόπιστες πληροφορίες και δεν έχει να κάνει με τις απόψεις του ιδιοκτήτη του.

Επίσης, το κείμενο δεν έχει καμία πρόθεση να προσβάλει ή να μειώσει την προσωπικότητα του κ. Καλιτσουνάκη, ενώ ξεκαθαρίζουμε ότι δεν μας αφορούν οι προσωπικές φιλίες που μπορεί να έχει ο καθένας, οι οποίες μας είναι απολύτως σεβαστές.

Εάν ο κ. Καλιτσουνάκης πιστεύει ότι το κείμενο δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, είμαστε έτοιμοι να μας ενημερώσει ο ίδιος προσωπικά και να δημοσιεύσουμε ό,τι θεωρεί πως είναι η πραγματικότητα.

Παρακάτω η απάντησή του

Αγαπητό "inkefalonia.gr",

με έκπληξη ανάγνωσα σχόλια σας τα οποία με προσβάλλουν σε προσωπικό επίπεδο. Προς αποκατάσταση και μόνο της αλήθειας σημειώνω τα εξής :

1) Τα υπηρεσιακά θέματα του Λιμενικού Σώματος δεν σχετίζονται με πολιτικές αντιπαραθέσεις και κακώς μεταφέρετε αυτή την σύγχυση και στους αναγνώστες σας

2) Το κείμενο σας έχει πλήθος ψευδών και ανακριβών αναφορών οι οποίες με θίγουν ποικιλότροπα και με δόλιο τρόπο, για τις οποίες επιφυλάσσομαι

3) Η "ποινικοποίηση" καλών κοινωνικών σχέσεων ή ακόμα και προσωπικών φιλιών είναι μία τακτική "ξένη" προς κάθε νοήμονα άνθρωπο και σας εκθέτει .

Παρακαλώ μην με εμπλέκετε στις πολιτικές συγκρούσεις του ιδιοκτήτη σας με τον όποιο πολιτικό του αντίπαλο και επίσης σεβαστείτε την αλήθεια και την δημοσιογραφική δεοντολογία.

Γεώργιος Καλιτσουνάκης

Λιμενάρχης Κεφαλληνίας




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250