Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλλιτεχνικό βιωματικό Σεμινάριο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 13:14

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλλιτεχνικό βιωματικό Σεμινάριο της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 οι εργασίες του τριήμερου καλλιτεχνικού βιωματικού Σεμιναρίου της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, με μία εκπληκτική θεατρική παράσταση στο θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος» από τα Μέλη της ARTABILITY.

 

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», διαχειριστής επιχορήγησης  του οποίου είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη και με στόχο την ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στην Ελλάδα και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης, αναπτύχθηκε η παράσταση με θέμα «Ο Κουάτ και τα αδέλφια του».

Το Πρόγραμμα ARTABILITY απευθύνεται, χωρίς καμία διάκριση, σε ανθρώπους με και χωρίς αναπηρίες όλων των ηλικιών και κοινό σημείο αναφοράς είναι το ενδιαφέρον για την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πολιτισμό και την άρση των εμποδίων που στέκονται ανάμεσα στους ανθρώπους.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε το 1972 και έχει χαράξει μια σημαντική και αναγνωρισμένη πορεία στην εξυπηρέτηση ανθρώπων που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Την Εκδήλωση, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, χαιρέτισε εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση  ο Α/Δήμαρχος Πρόνοιας κ.Ευάγγελος Κεκάτος.

 




00 inkefalonia general ad 300X250