Η GOOGLE έρχεται στην Κεφαλονιά και μας ενημερώνει για τον τουρισμό !

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 10:00

Η GOOGLE έρχεται στην Κεφαλονιά και μας ενημερώνει για τον τουρισμό !

Του Χρήστου Λαμπράκη

Στην Κεφαλονιά θα βρεθούν στελέχη της GOOGLE στις 26 Μάϊου στα πλαίσια των σεμιναρίων που πραγματοποιεί η εταιρεία σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την παροχή συμβουλών για την ανάπτυξη και ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Στο νησί μας θα πραγματοποιηθούν δυο δίωρα σεμινάρια με τους «Online Advisors» στις 10 το πρωί και στις 5 το απόγευμα ενώ η συμμετοχή των επαγγελματιών είναι χωρίς κόστος.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 30 σεμινάρια σε όλη την ελληνική επικράτεια , μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται επίσης η γειτονική Ζάκυνθος αλλά και η Κέρκυρα.

Η εγγραφή για τη συμμετοχή στην παρακολούθηση των σεμιναρίων γίνεται ηλεκτρονικά , συμπληρώνοντας μια φόρμα με βασικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου.

H διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού , τον ΕΟΤ, και τον ΣΕΤΕ.

Η ομάδα GROW GREEK TOURISM

google ektmathisi31

Πρόκειται για ένα ειδικό τμήμα που έχει αναπτύξει η Googleπαρέχοντας δωρεάν συμβουλές στις ελληνικές επιχειρήσεις ενώ σε περιπτώσεις επαγγελματιών με διαδικτυακά προγράμματα διαφήμισης παρέχεται δωρεάν υποστήριξη για διάστημα έως και 13 εβδομάδες.

Και online δωρεάν υλικό για εκμάθηση

google ektmathisi4

Πέραν των κατά τόπους συναντήσεων και της τηλεφωνικής υποστήριξης η Google έχει αναπτύξει παράλληλα και ειδικό onlineπρόγραμμα εκμάθησης, αποτελούμενο από 23 διαθέσιμες ενότητες και ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη , παρέχει το αντίστοιχο υλικό εκπαίδευσης γύρω από την ψηφιακή παρουσία.

Μετά την ολοκλήρωση του καθορισμένου στόχου παρέχεται πιστοποιητικό κατάρτισης.

Αντί επιλόγου..

Τα τελευταία χρόνια έχει καταστεί σαφές ότι η επιτυχημένη πορεία μιας τουριστικής επιχείρησης είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παρουσία της στο διαδίκτυο, η οποία δεν πρέπει απλά να υφίσταται, αλλά να αξιοποιούνται όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για τη μέγιστη δυνατή ανάπτυξη και βελτίωση.

Η Google, όπως και άλλοι, σημαντικοί online «παίκτες», εάν αξιοποιηθούν σωστά, μπορεί να γίνουν σημαντικός σύμμαχος περαιτέρω ενίσχυσης της τουριστικής -και όχι μόνο- θέσης του νησιού μας.

google ekmathisi

Χρήσιμα Links:

https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-workshops/

https://events.withgoogle.com/ggto/uposterixe/

https://greektourism.withgoogle.com/

  • Βιβλιοθήκη θεμάτων εκμάθησης

https://greektourism.withgoogle.com/topic-library 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250