Σεμινάριο στη "Διαχείριση Μαζικών Συμβάντων"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012 00:11

Σεμινάριο στη "Διαχείριση Μαζικών Συμβάντων"

Το Μεταπτυχιακό Τμήμα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα διοργανώσει το 2ο εντατικό σεμινάριο "Διαχείριση Μαζικών Συμβάντων" από 28 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου στην Κεφαλλονιά και κυρίως στον χώρο των παλαιών Φάρσων.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη ευκαιρία για την απόκτηση τεράστιας εμπειρίας από όλους τους εμπλεκόμενους θεσμικούς φορείς αλλά και από όλους τους εθελοντές που είναι ήδη εκπαιδευμένοι η μη.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Κεφαλληνίας θα σταθούμε δίπλα στο Μεταπτυχιακό τμήμα του κ. Ρόζενμπεργκ και θα βοηθήσουμε σε ότι μας ζητηθεί καθώς ελπίζουμε πως η εμπειρία που θα αποκτήσουμε θα μας είναι πολυτιμότατη.

Το Τμήμα μας θα συμμετέχει στο Μεταπτυχιακό Σεμινάριο, θέτοντας τον εξοπλισμό που διαθέτει, αλλά και τους Εθελοντές του στην διάθεση των θεσμικών φορέων ώστε με την ελάχιστη δική μας παρουσία και όλων όσων θα συμβάλλουν σε αυτό, να μεγιστοποιηθεί η επιτυχία και αποτελεσματικότητα του Σεμιναρίου.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον καθηγητή κον. Ρόζενμπεργκ για την εμπιστοσύνη που μας επέδειξε αλλά και για την ικανοποίηση που μας χάρισε θέλοντας να μας συμπεριλάβει σε αυτή την υπέροχη και πολύτιμη για το νησί μας εκδήλωση.

Χαράλαμπος Μοσχόπουλος

Αρχηγός Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών,
Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας




00 inkefalonia general ad 300X250