Απάντηση του INKEFALONIA.GR σε δημοσίευμα για τις μεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 21:35

Απάντηση του INKEFALONIA.GR σε δημοσίευμα για τις μεταδόσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Αναφορικά με σχόλια του Δημοσιογράφου Σπύρου Αλεβιζόπουλου στην ιστοσελίδα «KEFALONIANEWS.GR» , τα οποία άφηναν αιχμές για τη διακοπή των απευθείας μεταδόσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:

1ον Το INKEFALONIA.GR ήταν , είναι και θα παραμείνει υπέρμαχο των απευθείας τηλεοπτικών μεταδόσεων του κορυφαίου οργάνου του Δήμου.

Πιστεύουμε ότι συμβάλλουν τα μέγιστα ο Κεφαλονίτικος λαός να γνωρίζει τα πάντα γύρω από τη λήψη αποφάσεων που αφορούν την καθημερινότητά του.

2ον Οι απευθείας μεταδόσεις έχουν διακοπεί προσωρινά και μόνο, καθώς,  ο συνεργάτης μας, εικονολήπτης, Γιάννης Παπαδάτος βρίσκεται εκτός Κεφαλονιάς, αντιμετωπίζοντας ένα προσωρινό πρόβλημα με την υγεία του.

3ον Τεχνικά ζητήματα, ακόμη και αν υφίστανται, δεν αποτελούν λόγο να διακόπτονται οι μεταδόσεις. Όπως έχουμε πει προ πολλού, τεχνικές λύσεις υπάρχουν για να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο.

4ον Η οποιαδήποτε προσπάθεια πολιτικής – παραταξιακής απόδοσης του λόγου της προσωρινής διακοπής, είναι απλά μυθεύματα..

Και για το τέλος μια απορία..

Καλέ συνάδελφε, Σπύρο, με εμπειρία στο ρεπορτάζ εδώ και χρόνια..

Πριν γράψεις το άρθρο γιατί δεν μπήκες στον κόπο να μας ρωτήσεις;

Ο μόνος και πραγματικός λόγος της διακοπής (η Υγεία) δεν χωρά αμφιβολία για την αλήθεια των λεγομένων μας, ούτε αφήνει περιθώρια παρερμηνειών και πολιτικών σκοπιμοτήτων.